2777
2789

خیلیاتون موقع گرفتاریها مشکلات دردمندیا واقعا تکسین دهنده دل زخم خورده ی افرادید اومدم از همتون تشکرکنم که اینقدر مهربونید بیاید لایک کنید تابراتون دعاکنم به حاجاتتون برسید وشماهم متقابلادعاکنیدحال این روزام خوب بشه واون اتفاق خوبی که مدنظرمه بیفته انشالله روح وجسمتون همیشه همیشه سلامت باشه🌹❤

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

توروخدا برای من دعا کن حالم خیلی بده

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مننننن 

براي امضااام😘😘❤️😥

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
توروخدا برای من دعا کن حالم خیلی بده

انشالله اون اتفاقی خوبی که منتظرشی همین امروز بیفته وخبرای خوش پشت سرهم بهت برسه🙏🏻امین بیاوبگو به حاجتت رسیدی وخوشحالمون کن😘

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

منـــم دعا کن لطفا

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

نیازمند دعا هستم واسم دعا کن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
لطفا برا پسرم دعا کن

انشالله پسرتون همیشه عاقبت بخیروسالم باشن😘❤