الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مثل ساناز جون ولی به جای روغن مایع از کره استفاده میکنم چون طعم کره با زعفرون عالی میشه دورچین هم چیپس و خلال سیب زمینی و چیپس ماکارونی http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=10372
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
ماست زعفرون پیاز و سیر . نمک رو هم قبل از سیخ کشیدن جوجه ها اضافه می کنم و هم میزنم. روی آتیش هم کره میزنم. فقط باید زیاد رو آتیش نمونه که سفت نشه. رون ها و سینه ها و بال ها رو جدا جدا سیخ بزن چون زمان پختشون فرق داره