2777
2789
بچه ها شما جوجه اتون و تو چه موادی می خوابونین که خوش طعم و ترد باشه و بعد از کباب شدن خشک نشه در ضمن برای سرو چه دورچینی میزارین ؟
سبحان من 1/12/1391 زمینی شد پسرم عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل ساناز جون ولی به جای روغن مایع از کره استفاده میکنم چون طعم کره با زعفرون عالی میشه دورچین هم چیپس و خلال سیب زمینی و چیپس ماکارونی http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=10372
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
ماست زعفرون پیاز و سیر . نمک رو هم قبل از سیخ کشیدن جوجه ها اضافه می کنم و هم میزنم. روی آتیش هم کره میزنم. فقط باید زیاد رو آتیش نمونه که سفت نشه. رون ها و سینه ها و بال ها رو جدا جدا سیخ بزن چون زمان پختشون فرق داره
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792