2777
2789
نه؛ پسرم هنوز ۴ سالشه! مگه چه جوریه اوضاع فرهنگی مدارس؟؟ متوجه نمیشم  🤔🤔

ببینید همین بس بگم که تو مدارس دخترونه ایی که من بودم و میشنیدم از بقیه دوستام 

سیگار مثل ساندویچ نون پنیر توی کیف اکثریت بود

سیگار کشیدن مثل اب خوردن

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
نه عزیزم اونجورم که فک میکنی بد نیس😁😂 ولی به نسبت خیلی شهرا نسبتا شهر ازادیه از نظر روابط دختر پس ...

کاش فقط همین بود

یعنی صبح به صبح باید یکی رو واسه خیانت دیدن جمع میکردیم    

یکی دیگه صبح می پیچوند تا ظهر 

اوضاعی بودا  

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کلا همه چی گرونه نه تنها خونه کلا شهر گرونیه خوردنی ها مثلا میوه فروشی بری یه ذره میوه بخر ...

عهههه !!! چه جالب! برعکسشو به من گفتن اتفاقا... دوستام گفتن هم میوه اینجا ارزونه هم لباس و بقیه چیزا 🙄🙄😯😯😁😁 خیلی عجیبه، واقعا موندم سر دوراهی... به نظر شما کدوم شهر به صرفه تره و هزینه ها مناسب ترن؟؟ مثلا اصفهان خوبه؟ یعنی از شیراز بهتره؟؟؟

عهههه !!! چه جالب! برعکسشو به من گفتن اتفاقا... دوستام گفتن هم میوه اینجا ارزونه هم لباس و بقیه چیزا ...

والا من نمیدونم من خودم شیرازیم

ولی سطح امکانات و رفاه زندگی بالاست 

💏"You & me 💕make a wonderful "We
ببینید همین بس بگم که تو مدارس دخترونه ایی که من بودم و میشنیدم از بقیه دوستام  سیگار مثل ساند ...

کی گفته😟😟😟😟

من یه عمر تو این شهر مدرسه رفتم یه نفرم سیگاری نبود

کدوم مناطقو میگین شما

💏"You & me 💕make a wonderful "We
کی گفته😟😟😟😟 من یه عمر تو این شهر مدرسه رفتم یه نفرم سیگاری نبود کدوم مناطقو میگین شما

منطقه 2

نمیخوام ته دلتونو خالی کنم اما اگر بچه مدرسه ایی بخصوص راهنمایی یا دبیرستانی دارید اصلا شیراز نیا ...

در این مورد مشکل نداره فقط از نظر مسکن به مشکل میخورن وکار چرا الکی حرف میزنید 

در این مورد مشکل نداره فقط از نظر مسکن به مشکل میخورن وکار چرا الکی حرف میزنید 

من نظرمو گفتم و تجربمو

الکی هم صحبت نکردم گفتم این مورد توی مدارس ما بوده

حالا دوستان گفتن وضع مدارس من مامانم معلم‌کلاس ششم هست مدرسه فردوسی حالا جز مدارس خوب دولتی شیراز هست هر روز یه چیزی تعریف میکنه که پسر بچه کلاس چهارمی فیلم سوپر آورده مدرسه یا بچه کاندوم توی کیفش بوده کلا وضع خرابه یا باید هزینه کنی بچه بفرستی مدرسه خوب اگر واقعا حساس باشی اگر هم بیخیال هستی که هیچ 

لطفا اشتباه نکن. من بعد از هفده سال زندگی چند ماهه برگشتم ولایت خودم .و پشیمونم از عمری که هدر دادم .البته ما مجبور بودیم بمونیم .فکر کردی شیراز .شیراز قدیمه .پر شده از آدمهای همه جایی و.بشین عزیزم تو شهر خودت و آواره نشو

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.