2777
2789
عزیزم شیراز خیلی شهر خوبیه از نظر سطح زندگی و امکانات  هم مردم خیلی اصیل و خوبی داره ولی یه م ...

قسمت پایین شهر هم خونه ۱میلیارد و نیم هست 

من خونه مامانم اینا بلوار فرصت شیرازی هست خونه ۱میلیود و ۵۰۰ فروخته شده 

اره زیر یه میلیارد هست توی مجتمع های خیلی شلوغ 

قسمت پایین شهر هم خونه ۱میلیارد و نیم هست  من خونه مامانم اینا بلوار فرصت شیرازی هست خونه ۱میل ...

اره دیگه همینه 

من خودم همین امروز داشتم قیمتارو میدیدم واقعا مناطق خیلی معمولی مثل پاسداران قیمتا همه رنج ۱و ۵۰۰ و ۲ میلیارد

کلا شهر گرونیه

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه همینه  من خودم همین امروز داشتم قیمتارو میدیدم واقعا مناطق خیلی معمولی مثل پاسداران ق ...

اره شیراز همیشه گرونتر از بقیه شهرها هست 

من پسر خالم اصفهان هست میگه شیراز خیلی گرونتر از اصفهان هست 

قسمت پایین شهر هم خونه ۱میلیارد و نیم هست  من خونه مامانم اینا بلوار فرصت شیرازی هست خونه ۱میل ...

اره واقعا خیلی اوضاع خونه تو شیراز بده چه اجاره چه فروش ولی خواهرم اصفهان زندگی میکنه تو بهارستان تازه اونجا از هر لحاظ بهتر هست هروقت میگه دلم میخاد بیام شیراز زندگی کنم بهش میگیم اشتباه نکن بیا که پیشرفت نمیکنی چند تا از دوستان وهمسایه های ما رفتن اصفهان زندگی میکنن همشون پبشرفت کردن همه هم خونه دارن 

اره واقعا خیلی اوضاع خونه تو شیراز بده چه اجاره چه فروش ولی خواهرم اصفهان زندگی میکنه تو بهارستان تا ...

اره منم پسر خالم شغلش معمولی هست با درآمد متوسط ولی خونه خریده خودش میگه شیراز بودم نمی شد خونه بخرم 

ببین عزیزم طبق تجربه بهت میگم خوب گوش کن اگر دائم نمیخواین برین و فقط مدتی رو میخواین اونجا باشین ا ...

ممنون از راهنماییتون؛

ما هم می خوایم همین گارو بکنیم؛ خونه رو اول کار نمی فروشیم، شنیدم که اوضاع خونه تو شیراز خیلی نابسامونه و خیلی گرون! ولی خب ما واسه تنوع و حال خوب می خوایم بیایم شیراز؛ شغل شوهرم هم کار تاسیسات منزل هست!

شهرکای اطراف شیراز خونه بگیریم چطوره؟؟

من خودم شیراز زندگی میکنم اصلا این اشتباه رو نکن که پشیمون میشید به نظر من اصفهان بهتر هست شیراز زیر ...

من بیشتر تعریف مردم شیراز و باصفا بودنشونو شنیدم! وگرنه اصفهانم جزو گزینه هامون بود!

اوضاع کار تو اصفهان بهتره به نظرتون؟؟ کار تاسیسات ساختمانی!

نمیخوام ته دلتونو خالی کنم

اما اگر بچه مدرسه ایی بخصوص راهنمایی یا دبیرستانی دارید اصلا شیراز نیا

اوضاع فرهنگی مدارس اصلا خوب نیست

محله به محله هم متفاوته شرایط زندگی

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
عزیزم شیراز خیلی شهر خوبیه از نظر سطح زندگی و امکانات  هم مردم خیلی اصیل و خوبی داره ولی یه م ...

دوستام میگن فقط خونه گرونه؛ بقیه هزینه های زندگی پایین هستش و قیمتا مناسبن اونجا!!!

شما منظورتون کدوم هزینه هاس که تو شیراز بالا هستن به نظرتون؟؟

دوستام میگن فقط خونه گرونه؛ بقیه هزینه های زندگی پایین هستش و قیمتا مناسبن اونجا!!! شما منظورتون کد ...

نه عزیزم کلا همه چی گرونه نه تنها خونه کلا شهر گرونیه

خوردنی ها مثلا میوه فروشی بری یه ذره میوه بخری کم کم ۲۰۰ تومن پات درمیاد

یا لباس فروشیا لباس خوب و شیک بخوای مجتمع تجاریا رو بری میبینی نسبت به شهرای دیگه همه چی گرونه

دیگه در کل همه چی قیمت بالاست مثل تهران

نه؛ پسرم هنوز ۴ سالشه! مگه چه جوریه اوضاع فرهنگی مدارس؟؟ متوجه نمیشم  🤔🤔

نه عزیزم اونجورم که فک میکنی بد نیس😁😂

ولی به نسبت خیلی شهرا نسبتا شهر ازادیه از نظر روابط دختر پسرا