2777
2789

سلام دوستان عزیز،

من تو یکی از شهرای شرق کشور زندگی می کنم؛ مدتیه با همسرم تصمیم گرفتیم و به این نتیجه رسیدیم که واسه زندگی بریم شیراز... 😊😊😋😋

می خواستم ببینم نظر شما عزیزان به ویژه شیراریای نازنین و محترم چیه؟ به نظرتون موفق می شیم و پیشرفت می کنیم آیا؟

اینم بگم که ما تو شیراز هیچ قوم و خویشی نداریم و فقط یکی دو تا دوست و آشنا که چندساله ندیدیمشون!

تو شهر خودمون خونه و ماشین داریم 🙏🏻

راستی من یه پسر ۴ ساله هم دارم 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم شیراز زندگی میکنم اصلا این اشتباه رو نکن که پشیمون میشید به نظر من اصفهان بهتر هست شیراز زیر ۷۰۰ تومن نمیتونی خونه بخری واگه کار نداشته باشه سخته به امید کار شیراز نیا که بهت سخت میگذره 

ببین عزیزم طبق تجربه بهت میگم خوب گوش کن

اگر دائم نمیخواین برین و فقط مدتی رو میخواین اونجا باشین اصلا به هیچ عنوان خونه رو نفروشین بهتره اجاره بدین و اجاره بشینین تا یه مدت که اونجا بودین ببینین ایا کارو بارتون میگیره یانه....پل های پشت سرتون رو خراب نکنید که اگر خونه رو پول کنید خیلی زود تموم میشه و سرتون بی کلاه میمونه....الان به قصد دائمی نرین به همه بگین دارین میرین سبک سنگین کنید ببینید خوبه یانه....شاید مجبور شدین برگردین....دیدم که میگم هاااا

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

عزیزم شیراز خیلی شهر خوبیه از نظر سطح زندگی و امکانات 

هم مردم خیلی اصیل و خوبی داره

ولی یه مقدار هزینه زندگی بالاست مناطق معقول شهر خونه به شدت گرونه و هزینه ها سرسام اور

خونه زیر ۱ میلیارد پیدا نمیشه

به جز قسمت های پایین شهر

💏"You & me 💕make a wonderful "We

والا من خودم شیرازی هستم شیراز هم خونه دارم ولی به خاطر شغل شوهرم  جنوبیم  

از اومدن به شیراز میترسم برای زندگی دائم درسته امکانات خوب داره ولی متناسب با امکانات هزینه ها هم میره بالا