2777
2789
عنوان

قطع رابطه به خاطر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 20 پست
عزیز قطع رابطه کنید من خالم میشه جاریم ی دختر ۱۲ساله داره ی پسر ۱۲ماهه بچه من ۲۱ماهشه بعد یروز ما رف ...

منم باید همین کارو بکنم

خیلی زودتر باید اینکارو میکردم،اخلاق بچم داغون شده

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
اونا هم مدام همینو میگن هی میگن چرا مثل بقیه پسرا شر نیست

وا.... از خداشونم باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن دختر منم از صدای یکم بلند میترسه حتی اوایل از صدای کوک اسباب بازیشم میترسید الآن بهتر شده م ...

وای که چقدر سر این صدای بلند به من کنایه زد

الان دیگه پسرم نمیترسه ولی هنوزم که هنوزه وقتی یه بچه تو فامیل بدنیا میاد میریم دیدنش

شروع میکنه سخنرانی

به مادر بچه میگه صدای تی وی و تلفن و ...رو بذار رو حداکثروگنه مثل فلانی ترسو میشه

من این کارو کردم بچم از هیچی نمیترسه 

از بچت دفاع کن.از خوبی هاش بگو.مثلا گفت که ترسوئه بگو در عوض خیلی با محبته.خیلی تمیزه.جیغ نمیزنه و فحش نمیده .بزرگ که شد مرد خانواده میشه پسرم.بهش افتخار میکنم.مثل بعضی بچه ها دیگرانو نمیزنه .خوب تربیتش کردم .دیگه بقیش رو خودت آماده کن و بگو.از دفاع کردن از بچت دریغ نکن.نگو زشته و بده.بلند بلند ازش تعریف کن.بچه اونم کار بدی کرد بلند بگو مامانش دخترت چرا میزنه؟ یا چیزای دیگه.

از بچت دفاع کن.از خوبی هاش بگو.مثلا گفت که ترسوئه بگو در عوض خیلی با محبته.خیلی تمیزه.جیغ نمیزنه و ف ...

همین دیروز پسرم داشت چاله میکند،دخترش رفت به زور چوب رو ازش گرفت و زد رو دستش

اونم دید و هیچی نگفت ،پسرم اومد به من گفت خواهرشوهرمم نشسته بود،منم بلند گفتم به مامانش بگو تا ادبش کنه

خواهرشوهرم گفت عمه بازی این چیزا رو هم داره،بزرگ بشی از اینایی میشی که تو مدرسه مدام میان چغولی میکنن

بعدم رو به من گفت بزرگترا نباید تو بازی بچه ها دخالت کنن

اینقدر پرروست و بچش قلدری میکنه راهی جز قطع رابطه نمیبینم