2777
2789

من دوتا دخترام شیر به شیر شدن الان دختر دومم شش ماهشه عادتم هم نمیشم تو مدت شیر دهی

ولی الان یه مدتیه احساس میکنم که تو رحمم یه چیزی حرکت میکنه ولی خیلی کمه به نظرتون حامله ام😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان نی نی سایت که دیگه اینقدر متخصص و متبحر و کارکشته نداره در مورد همچین چیزی تخصصی نظر بدن کاربرا!!!!!! از راه دور بگیم بارداری یا نه ؟؟؟؟ بعد اگر بگم الان دو قلو بارداری یعنی اعتماد می کنی به نظرم میری لباس میخری برا دو قلو ها و آماده میشی ؟؟؟؟

عزیزجان دکتر متخصص و آزمایشگاه برو نه خودت رو سر در گم کن نه بقیه رو به نظرات خاله خانباجی وار وادار کن !, 

بالاخره یه چیزی میشه... 
عزیزان نی نی سایت که دیگه اینقدر متخصص و متبحر و کارکشته نداره در مورد همچین چیزی تخصصی نظر بدن کارب ...

عزیز من یه خورده نفس عمیق بکش من خودم میدونم باس برم آزمایش بدم ولی پرسیدم ببینم کسی اینجوری بوده همچین تجربه ای داره یا نع🤦‍♀️

عزیز من یه خورده نفس عمیق بکش من خودم میدونم باس برم آزمایش بدم ولی پرسیدم ببینم کسی اینجوری بوده هم ...

اااا ببخشید عزیز پس داشتی آمار می‌گرفتی ! آهان خب مزاحم نمیشم آمارت و بگیر 

خوب شد گفتی نفس عمیق بکشما ! خدایی داشتم خفه میشدم نمیگفتی نفس نمیکشیدم اصلا   

بالاخره یه چیزی میشه...