2777
2789

پسرم 37 رو شه. شیر خودم رو میخوره دو تا سه وعده در شبانه روز شیرخشک. ابتدا نان 1 دادم و بعد از 25 روز اسهال  شد نان 1 رو قطع کردم آال110 دادم. الان همچنان بعد از یه هفته شکمش 1 بار در روز کار میکنه اونم باز شُل هست. به شیرخشک ربط داره یا نه؟ علت چی میتونه باشه؟؟ 

فقط قطره Ad مصرف می‌کرد اولش اسهال شد.  

بخاطر چی میتونه باشه؟؟؟ 

نوزاد مدفوعش شله . اسهال یعنی اب خالی. 

قطره آد هم که باید بخوره نخوردنش عواقب غیر قابل جبرانی داره. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

شیرخشک ا ال تپل نمیکنه ها اگه شیر خشک واسه این میدی اون فقط من بچم اسهال میشه چند روز بش میدم چون بدمزه هم هس

بعدم پیپی بچه ۴۰روزه شل دیگه عزیزم

یه مارک دیگه بهش بده ببین بهش میسازع یانه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد مدفوعش شله . اسهال یعنی اب خالی.  قطره آد هم که باید بخوره نخوردنش عواقب غیر قابل جبرانی ...

آخه نسبت به قبلش متفاوت و رقیق هست. تغییری که داشت و اسهال طور و شل شد نگرانم کرد

شیرخشک ا ال تپل نمیکنه ها اگه شیر خشک واسه این میدی اون فقط من بچم اسهال میشه چند روز بش میدم چون بد ...

واسه تپلی نمیدم. با شیر خودم وزن خوب گرفت. چون زردی داشت از ماه اول باید شیرخشک میدادم که دفعش یاد بشه. از ماه دوم دکترش گفت دو وعده باید بدی. اما بچه ایی که زیاد گرسنه میشه

من ببلاگ میدادم از نان بهتره قیمتاشم یکیه،فکر نکنم اسهال باشه ابکیه ،شیر خودتم میخوره واسه چی شیر خش ...

دکتر گفت بعد آال بهش گیگوز بدم سبکه و گوارشش راحته. ببین خیلی زیاد سینه میخواد از ده ساعت 9 ساعت میخواد بخوره.

دکترش گفت بعد از ماه دوم موقع خواب شب برای خواب سنگین و خوب و موقع صبح بهش بده. و مادر هم میتونه شیر دهی بهتری داشته باشه

واسه تپلی نمیدم. با شیر خودم وزن خوب گرفت. چون زردی داشت از ماه اول باید شیرخشک میدادم که دفعش یاد ب ...

بایدی ندارع اگه وزن میگیره نیاز ندارع شیر خشک هم بدی 

منم همین کارو کردم از هفت ماه دیگه لب به سینه نزد

چ دکتری داری که اینجوری راهنمایی می‌کنه  

دکتر گفت بعد آال بهش گیگوز بدم سبکه و گوارشش راحته. ببین خیلی زیاد سینه میخواد از ده ساعت 9 ساعت میخ ...

اگه خیلی شیر میخوره شاید سیرش نمیکنه

اگه با شیرخشک خوب میخابه

دکتر گفت بعد آال بهش گیگوز بدم سبکه و گوارشش راحته. ببین خیلی زیاد سینه میخواد از ده ساعت 9 ساعت میخ ...

بچه هرچقدر میک بزنه شیر زیاد میشه منم اوایل شیرم کم بود شیر خشک میدادم ده پونزده روز مامانم گفت نده یکم حوصله به خرج دادم تند تند شیر دادم به غدام رشیدم روزی دوسه لیوان شیر میخوردم الان هم دخترم وزنش خوبه هم شیرم عالی شده حتی خود دکترم خوشش اومد از کارم