پسرم 37 رو شه. شیر خودم رو میخوره دو تا سه وعده در شبانه روز شیرخشک. ابتدا نان 1 دادم و بعد از 25 روز اسهال شد نان 1 رو قطع کردم آال110 دادم. الان همچنان بعد از یه هفته شکمش 1 بار در روز کار میکنه اونم باز شُل هست. به شیرخشک ربط داره یا نه؟ علت چی میتونه باشه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیرخشک ا ال تپل نمیکنه ها اگه شیر خشک واسه این میدی اون فقط من بچم اسهال میشه چند روز بش میدم چون بد ...
واسه تپلی نمیدم. با شیر خودم وزن خوب گرفت. چون زردی داشت از ماه اول باید شیرخشک میدادم که دفعش یاد بشه. از ماه دوم دکترش گفت دو وعده باید بدی. اما بچه ایی که زیاد گرسنه میشه
دکتر گفت بعد آال بهش گیگوز بدم سبکه و گوارشش راحته. ببین خیلی زیاد سینه میخواد از ده ساعت 9 ساعت میخ ...
بچه هرچقدر میک بزنه شیر زیاد میشه منم اوایل شیرم کم بود شیر خشک میدادم ده پونزده روز مامانم گفت نده یکم حوصله به خرج دادم تند تند شیر دادم به غدام رشیدم روزی دوسه لیوان شیر میخوردم الان هم دخترم وزنش خوبه هم شیرم عالی شده حتی خود دکترم خوشش اومد از کارم