2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره کولیکز خارجی بخر و طبق دستور بهش بده . این قطره گیاهی است و ضرر ندارد . بدون دستور پزشک هم بهت ...

منم پسرم همینطوری بود الان ۳ ماه و ۱۶ روزه است . دیگه خیلی کمتر نفخ میکنه . هر وقت هم نفخ کنه همون کولیکز رو میدم . خودت هم عرق رازیانه بخوری . شبی نصف استکان . هم آغازکننده است . هم شیر افزا و هم نفخ شیر رو کم میکنه

خودتون اصلا نفاخ نباید بخوری و بعد ماساژ شکم با روغن زیتون و زدن به پشتش حتما حتما اروغش و بگیرید .. ...

میخورم اروغشو هم میگیرم ولی باز نفخ میکنه انقده گریه میکنه😭

عزیزم پسر منم همین جوری بود و خیلی اذیت شد رفتم دکتر گفت حبوبات و تخم مرغ(سفیده تخم مرغ) و لبنیات گاوی رو حذف کنم 

همزمان با این کارا قطره کولیکز  رو هر وعده(هر هشت ساعت ) به مقدار پنج قطره و قطره بی بی کر (BB care)رو عصرا به مقدار پنج قطره میدم 

خداروشکر خیلی بهتره 

هفته پیشم دوباره برا چکاپ بردمش دکتر گفت همینارو ادامه بدم