2777
2789

خانمها سزارین بهتره یا طبیعی .؟آیاراسته که میگن در عمل سزارین شکم افتاده میمونه وآیا درسته در طبیعی واژن بد ریخت میشه و گشادی زیاد میمونه هرچند بخیه میزنن واینکه تو سزارین هم میشه بعد عمل بلافاصله کمر بند بست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سز بودم ، خیلی راضی بودم خیلییییییییی! شکمم ۶ ماه بعد کامل تخت تخت بود ( حتی نبستم شکممو) الانم ۵ ماهه باردارم دومی رو . بازم سز ام 🙂

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
من سز بودم ، خیلی راضی بودم خیلییییییییی! شکمم ۶ ماه بعد کامل تخت تخت بود ( حتی نبستم شکممو) الانم ۵ ...

درد نداشتی؟من لاغرم شنیدم میگن لاغرا خیلی سزارین واسشون آسونه آره؟

♡خدایا شکرت♡

من سز بودم بیهوشی کامل نه سردرد داشتم نه کمردرد هشت ماه بعد شکمم تخت تخت شد جای بخیه هام خیلللی کم موند درندی که داشت از دید میرفت اما باز باردار شدم سز برام خیلللی دردناک بود نمیدونم شاید چون مسکن و شیاف نمیزدم

درد نداشتی؟من لاغرم شنیدم میگن لاغرا خیلی سزارین واسشون آسونه آره؟

اره منم لاغر بودم ، نمیدونم ربط داره یا نه ولی واقعا هیچ درد نداشتم هیچی پمپ درد هم داشتم ، فقط لحظه اول پایین اومد از تخت واسه یه ثانیه آدم انگار نفسش میگیره ولی بلافاصله اوکی میشی فقط نترس و نفس عمیق بکش،

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️