2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من رفت سفر

1089 بازدید | 33 پست

سلام 

خانما این چند روز تعطیلات خیلی بهم سخت گذشت ، شوهرم بدون من رفت مسافرت.

حتی فکرشم نمیکردم!!!

روز قبلش باهم بیرون بودیم خیلی باهام خوب بود خیلی بهمون خوش گذشت . یهو فرداش  صبح زود زنگ زد گفت پاشو با بابام اینا بریم سفر گفتم نمیام درس دارم گفت بریم اونجا میخونی گفتم نمیشه گفت پس باشه کاری نداری ؟ گفتم نه و خداحافظی کرد .

نیم ساعت بعدش پیام داد ک من رفتم سفر .

اولش باورم نشد واقعا باورم نشد ک تنهام گذاشت .

چند ساعت تو خیال خوش خودم بودم گفتم اینکه نرفته بزار بهش زنگ بزنم بیاد پیشم بریم بیرون ک گفت من ک گفتم دارم میرم!

پشت تلفن قاطی کردم بهش گفتم دیگه نمیخوامت پاشو بیا تکلیفمو نشخص کن . بعدش سه بار زنگ زد ک قطع کردم ولی اخرین بارشو دادم بابام جواب داد!

از اون موقع تا الان نه برگشت تهران !

نه بهم زنگ زد!

ته یه عذرخواهی کرد! 

چیکار کنم ؟ دارم از غصه دق میکنم 

( راستی ما الان عقدیم هنوز عروسی نکردیم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو عقد پیش میاد هر کدوم از طرفین تنهایی سفر کنن. اینقدر با هم برین ک حوصلتون سر بره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

چته؟؟؟؟ 

خب درس داشتی نرفتی اونا هم برنامشون و چیده بودن نمیشد نره با خانوادش 

بعد هم ک مسافرت و کوفتش کردی

چ‌زودم هیچی نشده میگه تکلیف من و مشخص کن و پای خانوادش و میکشه وسط 

چند سالته واقعا

خب به شما زنگ زده نرفتین عقدم هستین سر زندگی مشترک نیستین خیال داشتی نره؟؟؟

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

کارت زشت بود ک ب بابات گفتی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^