2777
2789

سلام،لطفا اگه کسی اطلاعاتی از رسم قربانی گوسفند تو عروسی سمت آذربایجان غربی و ماکو داره آخه من شنیدم میگن اعتقاد دارن گوسفندی که طرف پسر میکشه و به هیچکی نمیدن.اعتقاد دارن دعاخونده هست و شگون نداره که به کسی بدن.فقط یه تیکه برن واسه یخچال عروس.کسی اطلاعی داره از این اعتقادشون.اصلا این اعتقادشونه یا رسمشونه؟ممنون میشم اطلاعاتی دارید بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون طرفا رو نمیدونم اطلاع ندارم 

ولی شوهره من برا شب عروسی قربونی گرفت جلو پام کشتن 

خدا حفظش کنه مادرش اومد کل گوسفند وبرداشت برد چپوند تو فریزش 

بخدا قسم یه کوچولو از اجزاشم بهمون نداد 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
اون طرفا رو نمیدونم اطلاع ندارم  ولی شوهره من برا شب عروسی قربونی گرفت جلو پام کشتن  خدا ...

حتما خواسته همه دفع بلاهاتون رو ب جون بخره😂😂

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی
اون طرفا رو نمیدونم اطلاع ندارم  ولی شوهره من برا شب عروسی قربونی گرفت جلو پام کشتن  خدا ...

دقیقا برا ماهم یه دونه سهم به من و مامانم داد بقیه رو خودشون برداشتن ولی بابای من نصف رو به طرف عروس داد نصف رو خودمون برداشتیم

حتما خواسته همه دفع بلاهاتون رو ب جون بخره😂😂

🤕🤕🤕 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
عجب فریزر بزرگی داشته خوشبحالش

😏😏 دیگه یه گوسفند مگه چقدر گوشت داره 

گوساله نبود که

دقیقا برا ماهم یه دونه سهم به من و مامانم داد بقیه رو خودشون برداشتن ولی بابای من نصف رو به طرف عروس ...

نه والله  هیچی بهمون نداد 

حالا سر قربونی دختر میگفت چرا جیگر رو برا خواهرشوهرم نبریدم انگار اون زایمان کرده بود شوهر خواهرشوهر ...

من که انقدر خون به جیگرم کردن اخرش بعد ده سال طلاق گرفتم 

من که انقدر خون به جیگرم کردن اخرش بعد ده سال طلاق گرفتم 

انشاا...بهترینها قسمتتون بشه الان این تاپیک رو دیدم یاد بلاهای که سر قربونی دخترم سر اوردن افتادم کلا بهم ریختم یکم رفتم تو اینستا چرخیدم یادم رفت

انشاا...بهترینها قسمتتون بشه الان این تاپیک رو دیدم یاد بلاهای که سر قربونی دخترم سر اوردن افتادم کل ...

ممنون عزیزم 

گذشته ها رو ول کن به امروزت بچسب 

چون غصه گذشته هیچ وقت تمومی نداره 

حداقل سعی کن بعد این اجازه ندی اذیتت کنن