aneedam مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 272 عنوان خرید طلای دست دوم 1114 بازدید | 26 پست بچه ها من حدودا شش تومن پول دارم میخوام طلا بخرم بعد یکی از اقوام میخواد طلاهاشو بفروشه اگه من به اندازه پولم از طلاهای اون بخرم بعد برم تعویض کنم نو بخرم سود میکنم یا با پول خودم برم نو بخرم؟ 1399/03/16 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aneedam مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 272 همونا را بردار و نگه دار تامام میخوام مثلا حلقه بخرم ندارم
janahoraaa عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 17501 طلای تازه اجرتش زیاده ضرر میکنی دسته دوم بگیر و نگه دار ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹
دنیای_وارونه عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12002 اصلا اصلا لی نو نخرم ، نصف پولت میره برا اجرتمن یک زخم خورده از طلای نو هستم چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5191 همونا رو بخر اجرت طلا نو خیلی بالا رفته در صدی شده واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
جاریتونم عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 7676 سود نمیکنی اگه نمیخوای نگه داری نخر ❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃 مادرم همیشه میگفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️👨👩👧❤️ خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
تکرار۱۰۰ عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5020 منم سه تا النگو دست دوم خریدم مث نو هس فرق نمیکنه.سودش بیشتره.چون دیگه کارمز د واینا نمیکشن روش هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5191 اگه اصفهانی یجا رو بت بگم طلا دست دو داره همچیم داره بری از اون بخری خودم همه طلاهامو بدون اجرت ازش میخرم واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
65rozi عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3676 فرق چندانی داره یا نه عزیزم همونا رو بخر ولی نگه دار.شما چه تعویض کنی ، چه نو بخری ضرر کردی
aneedam مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 272 سود نمیکنی اگه نمیخوای نگه داری نخر منظورم اینه من باید حلقه بخرم با پول خودم بخرم یا با طلای کهنه اون، فرقی داره
aneedam مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 272 اگه اصفهانی یجا رو بت بگم طلا دست دو داره همچیم داره بری از اون بخری خودم همه طلاهامو بدون اجرت ازش ... نه نیستم اینجا هم جایی رو نمی شناسم داشته باشنپیج ندارن
آی_کچر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 8031 اگه اصفهانی یجا رو بت بگم طلا دست دو داره همچیم داره بری از اون بخری خودم همه طلاهامو بدون اجرت ازش ... شماره تلفن یا اینستا و تل داره؟