2777
2789

فیلم سینمایی پنج فوت فاصله عالیه( خارجی)

♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ،   که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی جرالد

احضار 

خانه آمیتی ویل

اتاق فرار

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
فیلم سینمایی پنج فوت فاصله عالیه( خارجی)

عاااالیه

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)
عاااالیه

آرعععع 😍😍😍😍 من چندوقت پیش دیدمش ولی هنوز دوسش دارممم

♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ،   که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥

معجزه در بند هفتم عشق (سینمایی ترکی)

لوسی (حتما ببین)

The fault in our star

Five feet apart

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)