خسته شدم احساس میکنم همه اتفاقای خوب ماله بقیه اس همش میگم کاش جای این بودم کاش جای اون بودم پوفف اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین هر کی دور و اطرافمه احساس میکنم خیلی از من خوشبخت تره احساس خوبی ندارم از خودم بدم میاد انقد دیگه وقتی بهم توهین کردن و به حرفام خندیدن هیچی نگفت منم ملاحظه کردم دیگه عادت کردن میگن ناراحت نمیشه پوست کلفته در حالی که من خیلی ناراحت میشم که حرف میزنم بهم میخندن احساس دلقک بودن دارم
عضو تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
از خودم بدم میاد احساس میکنم جوری شدم که بقیه فک میکنن یا موستم کلفته یا اختیاری از خودم ندارن واقعا به معنای واقعی از خودم بدم نیادددددددد کاش میتونستم کاری کنم اصلا به دنیا نیام
چون همیشه ازم دوری میکردن تو مدرسه همیشع تنها بودن تو دانشگاه هم تنهام حتی شنیدم پشت سرم گفتن هیچکی از مت خوشش نمیاد نمیدونم چرا مت همیشه صادقم مهربونم فقط تو دانشگاه ترم یک با دخترا راحت بودم یه جیزایی که نباید درباره زندگیم میگفتم رو گفتم و اونا پشت سرم خیلی حرف دراوردن خیلی زیاد بدم میاد از این دنیا کاش نباشه
عضو تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
چون همیشه ازم دوری میکردن تو مدرسه همیشع تنها بودن تو دانشگاه هم تنهام حتی شنیدم پشت سرم ...
مجردی