2777
2789

چون بازار بورس یه ریزش خیلی شدید داشت که همه یا ضرر کردن یا حسابی از سودشون کم شده الان همه تو حالت سه گیری هستن سه شو گرفتن یه گوشه نشستن ماستشونو میخورن😐😂

البته من خودم جزو دسته دومم😐

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

وای آره بنده خدا یه فامیلمون قبل از عید گذاشت تا اواسط فروردین اینا هم کلی سود کرد

ولی الان میگه حتی از اصل پولی هم که گذاشتم کمتر شده خیلی هم حالش بده مشکل قلبی هم داره

ایشالله که بازار درست بشه همه سود کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه ما ملت جوگیری هستیم. تا شنیدن خوب داره سود میده همه هجوم بردن! حمله هجومی هم باعث خراب شدن بازار شد

مثل حمله ای که به صف خرید خودرو میشه و هربار گرونتر میشه

الانم همه دنبال سهام عدالتن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وای آره بنده خدا یه فامیلمون قبل از عید گذاشت تا اواسط فروردین اینا هم کلی سود کرد ولی الان میگه حت ...

بهش بگو به هیچ وجه نفروش بازار برمیگرده درست میشه چن روزیه خیلی بهتر شده

اتفاقا خوب بود همه هجوم میاوردن خرید احساسی وچشم وهم چشمی می کردن . یادش بخیر خدا اجرشون بده پول ی م ...

ینی شما قبل از ریزش خارج شدین؟

اره خب ولی من خارج نشدم داره برمیگرده مثه اینکه

خوب اره من با 98 وارد شدم با178   خارج. شدم دوباره از اوایل همین هفته تو منفی ها وارد شدم با 100 تومن 78شد سود خدا برکت بده دست هموطنان درد نکنه 

خوب اره من با 98 وارد شدم با178   خارج. شدم دوباره از اوایل همین هفته تو منفی ها وارد شدم ...

چه نمادهایی؟؟

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش