2777
2789
۷۰ درصد معیارامو داشت. بقیه شم قابل تحمل و تعمیر بود. داشتم رفتارای اونم میگفتم که زدن پکوندن تاپیک ...

چون همون اول نگفتی ترکوندن.ملت صبر ندارن که بی اصاب شدن😂

خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره🙏
قرار اول به نظرم باید یا نه کامل باشه یا اره ای که باید بررسی بشه

خب هیچ خبری نیس ازش

این آخرین مسیجامونه

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰ درصد معیارامو داشت. بقیه شم قابل تحمل و تعمیر بود. داشتم رفتارای اونم میگفتم که زدن پکوندن تاپیک ...

خب بگو حرفاشو چیا گفت تحلیل کنیم برات

چرا دیگه تمایل داشته باشه میگه شمارتونو بهم بدید مثلا😂

شمارمو داشت.  پس چجوری قرارو هماهنگ کردیم بنظرت؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
خب بگو حرفاشو چیا گفت تحلیل کنیم برات

حرف که بیشتر اون زد. ولی من اسنپ میخواسنم بگیرم یه تعارف زد برسونم ؟ منم گفتم نه ممنون اسنپ میگیرم. بعد که اسنپو گرفتم گفتم بلند شیم؟ گفت حالا اسنپ یه چند دقیقه هم وایسه چیزی نمیشه! بعد وایسادم یکم. راننده سفرو لغو کرد. بعد یکم پیاده روی کردیم در حد دو دقیقه تا رسیدیم به ماشینش. گفت بشینیم تو ماشین تا راننده بیاد. من اول گفتم نه اسباب زحمت نمیشم میاد دیگه الان‌ بعد دیدم خیلی آفتابه گفتم باشه پس. بشینیم تو ماشین تا بیاد. اسنپمم اومد بازم گفت عجله نکن حالا. این رفتارشو نمیدونم به پای چی بزارم

کحا رفتید ؟ یه توصیح بده خو😂

کافی شاپ

حرف که بیشتر اون زد. ولی من اسنپ میخواسنم بگیرم یه تعارف زد برسونم ؟ منم گفتم نه ممنون اسنپ میگیرم. ...

اصلا چرا به اسنپ رسید 

به نظرم حتی مناسب هم هم نبودید باید حتما شمارو میرسوند 

حرف که بیشتر اون زد. ولی من اسنپ میخواسنم بگیرم یه تعارف زد برسونم ؟ منم گفتم نه ممنون اسنپ میگیرم. ...

حرف در مورد اینکه نظرتو بدونه نزد؟ مثلا شرایطشو گفته باشه بعد ازت بپرسه شما نظرتون چیه مشکلی ندارین با این شرایطم

خب با معرف مثلا گفتم شاید هماهنگ کردی بهش بگه.چمیدونم

خود خرم بهش گفتم بالاخره نظرمونو باید به معرف اعلام کنیم دیگه. حالا زیاادم تاکید نکردم که حتما به معرف بگه نظرشو. کم رو هم نبود که بگم حتما با واسطه میاد دفعه بعد. ولی مشکل اینجاس معرف دختر خاله مه. که خیلی باهاش رودربایستی دارم و نمیتونم از اون بپرسم که نظر پسره رو بفهمه