zendegani مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2218 عنوان امروز 9 روزه که پسرمو ندیدم | مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 52 پست دارم دیوونه میشم گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن 1399/03/16 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
،ad عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2758 من همه تاپیک هات رو خوندم.باعرض معذرت باید بگم به نظر من شوهرت اصلا دوستت ندارم و دنبال بهونه بوده که ازت جدا بشه یا خیلی احمقه ..ومغروره تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات میفرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
nazij عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6652 دیشب خواهرشوهرم میگف اون جز تو بعد تو هم نمیتونه با کسی باشه گفتم بهتره بگین جز من هیشکی تحملش نمیکن ... خیلی خوب گفتی.مگر یه زن چقد تحمل داره.صب تاشب کلفتی بکن بچه داری کن خونه داری بکن بعدبیام با چوب وچماق مگرکیه...اصلا مردحق کتک زدن نداره.لباست مرتب نیس خونه ات مرتب نیس چ کوفتی میخای.اها زن باید زیر سلطه اون باشه هرچی بگه بگی چشم واقعا زورهعوضیو.. ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
zendegani مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2218 من همه تاپیک هات رو خوندم.باعرض معذرت باید بگم به نظر من شوهرت اصلا دوستت ندارم و دنبال بهونه بوده ... خیلی احمقه و مغرور میشناسمش گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن
zendegani مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2218 اصلا یه کاری کن بگو میخوام برگردم خونم فردا برو خونت درو باز کرد بگو پشیمون شدم میخوام زندگی کنم برو ... مبخایتم این کارو کنم وکیل گفت اشتباهه همچین کارو نکن گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن
zendegani مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2218 تهرانی یا شهرستان شهرستان گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن
angle98 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3881 عزیزم نمیدونم چی بگمچون بچه ندارمولی خوش حال شدم که عزمت جزم کردیتحمل هم حدی دارهتو جوونی و حق زندگی داریپسرت هم تو خونه ای ک نادرش اذیت بشه ارامش ندارهفقط برای ارامشت دعا میکنمخدا خودش بهترین ها رو نصیبت کنه امیدوارم به اینده
ماهبانو۱۹۰۰ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 177 دیشب خواهر شوهرم میگفت پسرت فقط میاد میره میگه مادرم چی شد چرا نمیاد داره از احساست سوء استفاده ميكنه، اونا خودشون از همه بدترن. دو روز نميتونن بچه رو نگه دارن.
ماهبانو۱۹۰۰ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 177 خیلی احمقه و مغرور میشناسمش احمق و مغرور نيست با عقده حقارت بزرگ شده يعني انقدر زدن تو سرش كه الان همش ميخواد بزنه تو سر تو و بچه ت.