2777
2789
عنوان

استانبول ظالم ☹😒😒😒😒😒😒😒

299 بازدید | 26 پست

عاغا کل طعم فیلم به آگاه بود الان قراره آگاه بمیره🙁🙁

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

منکه دیگه نگاش نمیکنم فقط سیب ممنوعه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه دیگه نگاش نمیکنم فقط سیب ممنوعه

من دوسش داشتم سیب ممنوعه دیگه خیلی خرتوخره فقط بخاطر یلدییز و باحالیش میبینم 

علیهانو زینبم دوست داشتم ک رفتن ی مدت ☹

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من تا اخرین قسمتی که فیلمبرداری شده دیدم  آگاه نمیمیره

بازیگرش نمیاد دیگه قراره بمیره ۳۷

من دوسش داشتم سیب ممنوعه دیگه خیلی خرتوخره فقط بخاطر یلدییز و باحالیش میبینم  علیهانو زینبم دو ...

منم فقط بخاطر ییلدیز و لباسای اندر😍

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
بازیگرش نمیاد دیگه قراره بمیره ۳۷

کی گفته ؟ مگه پخش شده دوباره ؟ 

من فکر کردم شما اونجا رو میگین که فهمید شنیز چیکار کرده و بستری شد 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
من دوسش داشتم سیب ممنوعه دیگه خیلی خرتوخره فقط بخاطر یلدییز و باحالیش میبینم  علیهانو زینبم دو ...

وای منم خل و چل بازی های ییلدیز رو دوس دارم 

پشت هر اکانت مجازی یکقلب واقعی در حال تپیدن است 

ببین اگه از تل  نگاه میکنی  یعنی با زیرنویس فارسی و صدای خودشون    هرجایی یا همون بی وفا   خیلی از بقیه قشنگ تره

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
کی گفته ؟ مگه پخش شده دوباره ؟  من فکر کردم شما اونجا رو میگین که فهمید شنیز چیکار کرده و بستر ...

نه جدیدشو میگم ببین اخرین جای ترکیه اونجا تموم شدش که داشتن با جرن بحث میکردن سر بچه یه کم فیلمرداری کرده بودن بعدشم اما نشون ندادن انگار شنیز دوباره سرپا میشه اگاهم بازیگرش دیگه نمیاد سر فیلمبرداری قراره بگن مرده چون بخاطر کرونا میترسه مریضه..

ببین اگه از تل  نگاه میکنی  یعنی با زیرنویس فارسی و صدای خودشون    هرجایی یا همو ...

نه من ترکی بلدم فارسی نگا نمیکنم عصابم با دوبله خورد میشه

امشب تو جم سریز آخرش چیشد در زدن نفهمیدم

من ترکیه میبینم نمیدونم

چیه آگاه باحاله همش دستشو میذاره پشتش حرف میزنه فکرمیکنه چقدر زرنگه من فقط شنیزو دوست دارم نمیدونم چ ...

اخه داشت با سحر میریخت رو هم