بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم چربی سوزی فقط هوازی.. این افکار قدیمی فقط تو باشگاههای زنونه هست. لطفا یا از یه مربی بپرسید یا تو نت، توی سایتهای معتبر سرچ کنید.. هیچ آدمی با هزار بار وزنه نیم کیلویی زدن چربی نمی سوزونده. فقط آسیب مفصلی پیش میاد و بدن شل میشه.
مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
عزیزم چربی سوزی فقط هوازی.. این افکار قدیمی فقط تو باشگاههای زنونه هست. لطفا یا از یه مربی بپ ...
وزنه زدن چربی سوزی میکنه که مکملش هم ورزشای هوازی هست .شما اگه وزنه بزنی کل ۲۴ ساعت حتی وقتی گوشی دستته یا حتی وقتی پای تی وی لم دادی و خوابیدی هم چربی سوزی میکنی
خنده های تو باز مرا از این فاصله کشت ❤ علیرضا قربانی
وزنه زدن چربی سوزی میکنه که مکملش هم ورزشای هوازی هست .شما اگه وزنه بزنی کل ۲۴ ساعت حتی وقتی گوشی دس ...
هرکار اضافه ای بر فعالیت های روزانه چربی سوزی داره.. ولی سوال شما ظاهرا سوال ورزشی بود..اون فعالیتی هم که حتی در خواب کالری سوزی داره ورزش قدرتی هست ولی نه با وزنه سبک.. منی هم که جواب دادم مربی هستم و نیتم کمک.. موفق باشید
مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه