2777
2789

اول از خودم بگم همین دوماه پیش ۵ ملیون که تو ی سایت آشغال باختم که کاش نمیرفتم هر بار ک رفتم بیشتر باختم فقط برا اینکه پولم برگرده نه سود 

شما چی تاحالا پول گم کردین یا طلا ؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا انگشتر طلا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه بودم انگشتر و گوشوارم چندسال پیشم ساعت نقرم خونه جاریمو دزد زد قبل از گرونی طلا 50تومن طلا برد

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
شاید به پول طلای الان ۴۰ میلیون طلا گم کردم شایدم بیشتر 

چی گم کردی چن‌د سال پیش؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...