2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چ حسی داری؟؟ چجوریه؟؟  من با ی مردی 3ساله رابطه دارم ولی الان فهمیدم زن داره ولی میگه ب ا ...

من نامزدم قبلا زن داشته و ازش یه بچه ۱۱ساله داره ۳۰سالشه و من تازه تیر ماه ۲۰ساله میشم نه پشیمون نیستم چون خیلی دوستم داره و زنشو طلاق داده چهارسال و ما سه سال نیمه دوستیم بخاطر من طلاق نداده خودشون قبلش طلاق شدن و بچش هم با من خیلی خوبه دوست داریم همدیگرو 

عزیزم تومیخای جواب موردپسندتو اینجابشنوی،آخه کی موافقه که شما بامرده متاهل رابطه داشته باشی؟لعنت به ...

دقیقا... اگه زن اولش راضی باشه و پا پیش بذاره واسش... اون بحثش جداس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره منم خییییلی ازش شاکی شدم خیلی باهاش دعوا کردم گفتم تو ک ی زن داشتی چرا اومدی بامن؟؟ خیلی ادم محت ...

اگ رابطه ای نداشته باشه زنش براچی باید پاش بمونه اخه!!نمیفهمم واقعا مگه میشه اخه دروغ میگه این ادم هفت خطه

خدایاشکرت
به منم خیلی وابستگی پیدا کرده. همش چکم میکنه باکسی دیگه نباشم تو واتساپ همش بازدیدامو نگاه میکنه. دخ ...

چون خودش خیانتکاره نسبت به بقیه هم همین فکرو می‌کنه...

این رفتارها بعد ازدواج بیچارتون می‌کنه

الحمدلله علی کل حال 😊
من شدم

پست بعدیتو دیر گذاشتی ..

همون اول بگو شوخی کردی..

ببین خاله من سرش هوو اومد وزندگیشو تباه کرد...براهمین از زن دوما متنفرم...

اگرم حرفی زدم به زنهای دوم گفتم نه شما که حرفت شوخی بوده.🤕

اره منم خییییلی ازش شاکی شدم خیلی باهاش دعوا کردم گفتم تو ک ی زن داشتی چرا اومدی بامن؟؟ خیلی ادم محت ...

امان از سادگیه ما زن ها و پست فطرتی بعضی اقایون...چقدر ساده ای که همه چیز رو یطرفه میبینی و قضاوت میکنی

به منم خیلی وابستگی پیدا کرده. همش چکم میکنه باکسی دیگه نباشم تو واتساپ همش بازدیدامو نگاه میکنه. دخ ...

منطقیش اینه ک بی خیالش بشی. چون خانواده اش قبولت ندارن زنشو هم طلاق نمیده . 

هیچوقت نفر سوم نباش.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
من نامزدم قبلا زن داشته و ازش یه بچه ۱۱ساله داره ۳۰سالشه و من تازه تیر ماه ۲۰ساله میشم نه پشیمون نیس ...

شما نمیشی هوو و زن دوم قضیه ی شما فرق داره خوب طلاق داده بوده قبل شما

این چون فامیلشونه و خانوادشم نمیذارن جدا شن نمیتونه طلاقش بده. واسه همین به من میگه زن دومم شو. پولد ...

خوب برو بشو...همون خونوادش میندازنت بیروو همون طور جرات نداره زن لواش رو طلاق بده....این اختیاری از خودش نداره هرچی مامانم اینا بگه گوش میکنه...

به نظرم کسی که زن دوم میشه یه مشکلی داره، در واقع یک جای کارش میلنگه

وگرنه هیچ دختر باشخصیت و باآبرویی سراغ این کار نمیره 

معمولا اینجور دخترا چیزی برای از دست دادن ندارن

با احمق ها بحث نمیکنم