2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی ابرومند چقدره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 112 پست
والا مامانم تازه جهاز داده بود گفتیم نگیره 

بهترین کارو کردی

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💓💓💓💓

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
کلن میخوام قیمت دستم بیاد اما من اعتقاد ندارم ک خانواده بخره دوس دارم همشو خودمون دوتایی بخریم

👏👏👏👏👏👏

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رسم ماهم هست ولی من بچه دار بشم نمیزارم مامانم خیچی بگیریه سری رسم های غلط باید برداشته بشن ا ...

دقیقا

ما باید به نوبه خودمون جلو این رسمای مذخرف ک پایانی هم نداره بگیریم👏🏻👏🏻

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
۶،۷تومن

ممنون عزیزم

نه بابا چه خبره ۲۰ م، با ۷ میلیون اگه تختو کمدو درحد ۳ تومن بخری میتونی همه چی بخری ، کالسکه وکریر۱ تومن شد ولی ۵۰۰ تومنیشم داشت 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
من سال ۹۷ خریدم ۳ میلیون

مچکرم💕

من ک چیزایه ضروری رو خریدم تخت و کمدم نخریدم 

بهترین کارو انجام دادی عزیزم خدا خیرت بده

منم مامانم خیییلی دلش میخواد برام سیسمونی بده همش میگه بچه بیار اما میگم نمیذارم چیزی بخرید به اسم سیسمونی

میگه قشنگه ادم دوس داره اما زورم میاد

دختر بدن جهاز بدن همه چی بدن 

ماتشکیل زندگی دادیم حداقل وسایل بجه وظیفه پدرمادرشه نه بزرگترا

میشه برای منم دعا کنین خدا بهم یک نی نی سالم بده که منم بفکر سیسمونی باشم؟ 😥

الهی دورت بگردم

منم تازه میخوام اقدام کنم

انشالله خدا ب همه اونایی ک نینی میخوان اولاد صالح ببخشه☹💓

سال 94 برای دخترم حدودا 4 تومن شد

بسیار مچکر

من ضروریات و یه کمد ساده پنج ماه پیش خریدم پنج میلیون کالاسکه و روروئک و گهواره و لباس و وسایل بهدا ...

منم میخوام فقط ضروریات بگیرم

من سال ۹۰هزینشویادم نیست ..اماهمسرم نزاشت مادرم بخره همه روخودش خرید..چون واقعاوظیفه خانواده دخترنیس ...

چه همسر با درکی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

چه خوب، ایشالله بهترین ها را بخرین

ممنون💕

الهی دورت بگردم منم تازه میخوام اقدام کنم انشالله خدا ب همه اونایی ک نینی میخوان اولاد صالح ببخشه☹ ...

عزیزم من دو سال و نیمه اقدامم و منتظر. 

خدا انشااله با اولین اقدام بهت نی نی سالم بده

بستگي داره ديگه ايراني بگيري خوب در مياد ايراني با تخت و كمد ميشه تا ٦ و ٧ جمعش كرد 

ممنونم🌸

من پاییز گرفتم تختو کمدو ویترین سونیم ،مامانم براش داد سرویس خواب دردست کردن بانیم ست یکمم لباس خرید ...

مرسیییی