2777
2789
اره عزیزم د رست گفتی دختره .من الان ۳۶ هفته م فقط محض کنجکاوی می خوام بدونم این نظریه هاد رسته یا نه ...

ای جان ایشالا به سلامتی بغل بگیری دخمل نازت رو اره دکترا هم از رو همین ناب میگن تو ان تی احتمال خطاش خیلی کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان ایشالا به سلامتی بغل بگیری دخمل نازت رو اره دکترا هم از رو همین ناب میگن تو ان تی احتمال خطاش ...

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله  شما هم صحیح وسالم بغلش بگیری با دل خوش .نمی دونم چرا امسال همه پسر می خواستن بچشون دختره ؟ پسرم ده سالشه می گه مامان چون امسال سال موشه همه دخترا دنیا می یان .خخخ

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلامت باشی عزیزم ان شاءالله  شما هم صحیح وسالم بغلش بگیری با دل خوش .نمی دونم چرا امسال همه پسر ...

الهی اره منم پسر میخواستم ظاهرا دختره 😅واقعا پسرتون درست گفته 👏🏻😂

الهی اره منم پسر میخواستم ظاهرا دختره 😅واقعا پسرتون درست گفته 👏🏻😂

من اصلا برام مهم نیست دخترو پسر بودنش اما پسرم داداش می خواست می گه همه دو ستام داداش دارن من ندارم 

من اصلا برام مهم نیست دخترو پسر بودنش اما پسرم داداش می خواست می گه همه دو ستام داداش دارن من ندارم& ...

منم ته دلم برام جنسیت مهم نیس ولی خانواده م عشق پسرن بدم نمیومد ک پسر باشه دختر منممم میگه داداش میخوام😅نمیشه ک همه رو راضی کرد🙈

منم ته دلم برام جنسیت مهم نیس ولی خانواده م عشق پسرن بدم نمیومد ک پسر باشه دختر منممم میگه داداش میخ ...

اره عزیزم اون دیگه دست من و شما نیست پشت همه این ها حکمت و دلیل خداونده .ما فقط مسولیت حفظ وتربیت شون رو داریم .ان شاءالله که فرزندان صالحی بشن برامون آمین🤲

اره عزیزم اون دیگه دست من و شما نیست پشت همه این ها حکمت و دلیل خداونده .ما فقط مسولیت حفظ وتربیت شو ...

چه قدر آدم آروم میشه وقتی میدونه خدا بهترین رو براش میخواد خدایا شکرت