2777
2789
عنوان

این مدل ارایش چم قشنگه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 66 پست

مژه بذار وخط چشم و تامام

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط چشمای هر دو عکس خیلی ضمخت و زشته همینطور رنگ سایه ی اولی و کلا هر دو آرایش به نظر من خیلی خز و قدیمیه،یعنی مد شده این مدلی؟؟؟!!!!

یه خط چشم ظریف و ساده بکش سایتم رنگای لایت استفاده کن خیلی شیک و با کلاسه اینجوری.

منم چون خودم آرایش صورت بلدم برای هیچ عروسی ای تا حالا آرایشگاه نرفتم و همیشه خودم آرایش میکنم و همیشه هم رنگای ملایم استفاده میکنم تو سایه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

سایشو ندوست😐

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘