2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 93 پست
والا،جوری با حسرت تعریف می‌کنه آدم دلش میخواد😁

بخدا من همه جوره میتونم طلاق بگیرم پدرم در اومده ولی ۳تادختر دارم کوچیکه۴ماهه ست نمیتونم بدون بچه هام یه لحظه هم زندگی کنم

نی نی یار جان باایمیل اومدم پول ندارم سیم کارت بخرم نترکون خداوکیلی دیگه میبندم😐😐
نگو اینجوری من الان خونه ی بابامم کاش شوهرم خوب بود اخلاقش دلم برا خونم تنگ شده ولی دیگه نمیخوام برگ ...

عزیزم منظور استارتر مادرای چشم انتظاری مث شما نیستن داره واضح میکه اونایی ک هر روز با یکین البته شرررررررعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمی که طلاق میگیره حتما زندگی اینقدر بهش فشار آورده که طلاق گرفته 

سختی های بعد از جدایی هم خیلیه مخصوصا اگه پشتیبان نداشته باشی کار نداشته باشی  جایی رو نداشته باشی 

و آدمی که عزت نفس داره دنبال هر روز با یکی بودن نیس و  برای خودش ارزش و احترام قائله و زیر خواب هر کسو ناکسی نمیشه  خودش رو در اختیار هر کسی قرار نمیده 

من عرضش و ندارم.

طلاق عرضه نمیخاد نمیدونم بعضیا زندگیشونم خوبه خودشون کرم دارن فقط جنم داشته باشید زندگیتوتو نگا دارید یعنی چی خوش به حالشوت هر وقتم بخان با یکی 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بخدا من همه جوره میتونم طلاق بگیرم پدرم در اومده ولی ۳تادختر دارم کوچیکه۴ماهه ست نمیتونم بدون بچه ها ...

اخی خیلی سخته ، بچه رو ول کنی یه بدبختی ببری هم یه بدبختی،خدا کمکت کنه عزیزم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
اخی خیلی سخته ، بچه رو ول کنی یه بدبختی ببری هم یه بدبختی،خدا کمکت کنه عزیزم

مرسی عزیزم

نی نی یار جان باایمیل اومدم پول ندارم سیم کارت بخرم نترکون خداوکیلی دیگه میبندم😐😐