فرفری_موی_غزل_سازمنی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 150 عنوان اونایی که قرص هیرویت مصرف کردن بیان؟ 2233 بازدید | 14 پست من بخاطر ریزش موهام دکتر بهم هیرویت داده میخواستم بدونم واقعا اثر داره؟؟بعد اینکه چرا واسه من رو پاکتش نوشتن یک روز درمینان بخورم.شما چجوری میخوردین؟؟؟؟ خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩 1399/03/15 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکاهستم عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 5397 من وقتی قطع مردم یهو ریزش موی شدید تر از قبل گرفتم 😞😞 معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید
دی_ماهی_هستم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 3129 من خوردم هیچ تأثیری نداشت موقع مصرف هم موهام بشدت میریخت روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
فرفری_موی_غزل_سازمنی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 150 من وقتی قطع مردم یهو ریزش موی شدید تر از قبل گرفتم 😞😞 وای چه بددد هنوزم ریزشتون ادامه داره؟؟ خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
فرفری_موی_غزل_سازمنی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 150 من خوردم هیچ تأثیری نداشت موقع مصرف هم موهام بشدت میریخت پس چرا دکتر برای من اینونوشت🥺 خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
فرفری_موی_غزل_سازمنی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 150 من خوردم هیچ تأثیری نداشت موقع مصرف هم موهام بشدت میریخت هر روز میخوردین یا یک درمیان؟؟ خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
توسکاهستم عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 5397 وای چه بددد هنوزم ریزشتون ادامه داره؟؟ نه صبح ناشتا سبوس برنج و توی اب ولرم میریزم میخورم موهام در اومدن باز 🥺 معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید
دی_ماهی_هستم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 3129 هر روز میخوردین یا یک درمیان؟؟ هر روز روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
خانوم_مهندس_اقامون۴ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3959 شوهر منکه میخوره.دوتا شیوید رو سرشه همونا نریزن فعلا سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
فرفری_موی_غزل_سازمنی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 150 نه صبح ناشتا سبوس برنج و توی اب ولرم میریزم میخورم موهام در اومدن باز 🥺 جدی چه عالی.منم اتفاقا قصد دارم بخورم چون درحال لاغر کردن هم هستن میترسم ریزشم شدید تر شه خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
توسکاهستم عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 5397 واس کمبود ویتامین ب هست بیوتین و نوربین خارجی ام توی یک ماه هفته ای یکی بزن من اینکارا رو کردم دیگ در حد معمول روزی ۵۰تار مو شاید بریزه معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید
poolak1 عضویت: 1390/10/26 تعداد پست: 4335 نه صبح ناشتا سبوس برنج و توی اب ولرم میریزم میخورم موهام در اومدن باز 🥺 چاقت نمیکنه؟حتما باید ناشتا باشه؟چقدر وقت خوردی اثر کرد
توسکاهستم عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 5397 چاقت نمیکنه؟ حتما باید ناشتا باشه؟چقدر وقت خوردی اثر کرد نه وزنمو کم کرد اتفاقن من ناشتا میخورم مامانم با ماست موقع غذا من از بهمن ۹۸ میخورم مامانم از شهریور ۹۸ معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید