2777
2789

سلام عزیزان     

دو تا سوال ازتون داشتم که خیلی ذهنمو مشغول کرده

خبردارین بیمه بانک های دولتی تا چه حدی ساپورت میکنه؟؟؟

کارمند های قراردادی و رسمی بانک بیمه هاشون فرق داره؟

و اینکه یه خواستگار دارم کارمند قراردادی بانک دولتی هستش تازه جذب بانک شده یک سالی میشه؛؛ کارمند های قرار دادی رو رسمی میکنن چند سل طول میکشه حدودا؟

و اگه اطلاعات دیگه دارین ممنون میشم راهنماییم کنین

ممنونم     

بابای من استخدام رسمی هست 

ولی عموم قرادادی 

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تا جایی من میدونم شاید هیچ وقت رسمی نشه به خصوص که الان سایر بانک ها دارن با هم یکی میشن و نیرو زیاد

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
من اومدم ببینم اگه لیسانس حسابداری گرفتم تو بانک استخدامم میکنن یا نه🤫🤪

خیر

بابای من استخدام رسمی هست  ولی عموم قرادادی

خیلی ممنون 

ممکنه لطفا تفاوت هاشون رو بگین 

مثلا حقوقشون یا بیمه و یا چیزای دیگه؟؟

و اینکه کارمند قراردادی بانک دولتی چقدر میکشه تا رسیمش بکنن؟؟

واقعا؟ چرا؟

چون نیرو زیاده تازه دارن اخراجم میکنن اوناییکه سابقه کاری کمی دارن😂

بابای من بیست سال سابقه کاری داره و ۱۰سال دیگه باید کار کنه ولی میگه شاید با ۲۵روز حقوق بازنشسته اش کنن

چون نیرو زیاده تازه دارن اخراجم میکنن اوناییکه سابقه ماری کنی دارن😂 بابای من بیست سال سابقه کاری د ...

اها😐

عبضیا ولش کن خودم کار پیدا میکنم

ایششش😑😂

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
اها😐 عبضیا ولش کن خودم کار پیدا میکنم ایششش😑😂

منم با پارتی پدرم راه نمیدن😭

خیلی ممنون  ممکنه لطفا تفاوت هاشون رو بگین  مثلا حقوقشون یا بیمه و یا چیزای دیگه؟؟ و ای ...

بابای من نمیدونم دقیقا کارش چیه ولی رئیس یه بخش هستش اما عموم نگهبانه و پدرم از عموم حداقل ۲ تومن بی تر حقوق میگیره و هر دو بیمه هستن

اگه کارشون رو به درستی انجام بدن در آینده اگه نیرو بخوان نامزد شمارو استخدام میکنن

مثلا عموی من تشویقی گرفته اینا توی استخدام رسمیش خیلی تاثیر داره و همچنین مدرک

واقعااا؟؟؟تااین حد؟ رشتت چیه؟میخوای حسابداری بخونی؟

قبلا اینجوری بود که اگه کسی بازنشست میشد می تونست بچشو بیاره جای خودش اما الان این قانون رو برداشتن 

یه سری ازمون استخدامی داشتن حدود ۲۰۰نفر شرکت کننده بود بین اینا فکر کنم فقط ۵ نفر می خواستن😂

موقع استخدام بابام میتونه یه خورده سفارش منو بکنه وگرنه حتمی نیست که استخدام بشم یا نه