2777
2789
عنوان

سویق کودک وجوانه ها

80 بازدید | 12 پست

سلام دوستان تاحالاازسویق وجوانه ها بر رشد بچتون استفاده کردین؟ نتیجه داده ؟ برای پسر۸ماهم میخواستم 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سویق گندم.پودر جوانه گندم استفاده کردم.اثر که داشت ولی بیشتر بخاطر ویتامیناش استفاده میکنم

چطوری استفاده میکردین؟ توی سوپ میریختین؟ بعدپخت یاقبل پخت اضافه کنیم

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

[QUOTE=139764897]درست میکنی یا میخری؟ اگه درست میکنی میشه به منم بگی واسه دخترم درست کنم[/QUOTE

درست میکنم عزیزم ...ماش رو دو روز بخیسون و مرتب ابشو عوض کن بعد دربیار بزار تو یه پارچه نخی روشو بگیر بزار جای تاریک و مرتب اب بزن من با اپاش نمناکش میکنم باید کلا نم و خیس باشه بعد یروز قشنگ جوانه میزنه بعد بزارش خشک شه بعدم اسیاب

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
سویق گندم.پودر جوانه گندم استفاده کردم.اثر که داشت ولی بیشتر بخاطر ویتامیناش استفاده میکنم

قدووزن نی نی تون ۸ماهگی چندبود؟

8ماهگی فک کنم نزدیک 9.بعدش استپ شد بخاطر دندونش

پسرمن هنوزدندون درنیاورده قدش ۷۲وزنش ۸۵۰۰