2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بی محل

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 30 پست

منم وقتی زنداداشم میاد چایی مایی نمیارم یا مامانم میاره یا خودش میریزه

این بخاطر این نیس ک ازش خوشم نمیاد اتفاقا خیلیم دوسش دارم در کل موجود تنبلیم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
مثلا یک سوال ازش میپرسم توی تل گرام‌.مثلا میپرسم مغازه فلانی کجا بود میخوام برم.میدونمم همیشه نت دار ...

من به کسی که یه بار باهام این رفتارو بکنه نگاهم نمیکنم چه برسه به سوال یا نظر خواهی

ایگنورش کن اصلا

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یک سوال ازش میپرسم توی تل گرام‌.مثلا میپرسم مغازه فلانی کجا بود میخوام برم.میدونمم همیشه نت دار ...

خوب نپرس .  ببین من حتی خواهرمم بخواد اینطوری اذیتم کنه محلش نمیدم چه برسه به خواهرشوهر . اشتباه از خودته . بی محلی کن . نه طوریکه تابلو بشه . انگار اصلابرات آدم مهمی نیست

محل نزار  ولی چایی آوردن خدایی ربطی نداره منم مهمون میاد کاری نمیکنم مامانم پذیرایی میکنه  ...

منظورم کلا تو کار پذیرایی نیست.مامانش که ادای پیری درمیاره.بنظرم وقتی آدم ماهی یکبار میره خونه مادرشوهرش باید یکم احترام ببینه.

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

شعور نداشتش رو نشون میده 

خواهرشوهر کوچیک منم همینه 

بیش از حد حسوده 

همه فهمیدن دیگه ...

اونم هیچوقت نشده چایی بیاره 

یادمه تواین 6 سال نمیدونم چطور شد چایی اورد

اونم وقتی به من  رسید صورتشو برگردوند اونور ...

توهم باهاش سرد باش 

اصلا انگار وجود نداره 

از عمد با اون یکی جاریت گرم میگیره 

که حس حسادتتو تحریک کنه 

چون بهت حسودی میکنه 

لابد یا به خودت میرسی یا قشنگی 

یا می بینه شوهرت دوست داره ...

بالاخره یه چیزی هست که بهت حسودی میکنه ..

خب عزیزم شمام حتمآ یه رفتاری چیزی انجام دادی

چرا با جاری بزرگه اونجوری نیست؟

رفتار ایشونو تایید نمیکنما اصلآ

ولی خب مطمئنآ آدم نرمال رفتار این چنینی نمیکنه

یا ایشون نرمال نیست و خوددرگیری داره یا اینکه خودت دانسته یا ندانسته یه حرکاتی کردی که اینطور شده

البته مورد دوم بنظرم احتمالش بیشتره

رابطه عین مثلا دو تا همکار حرف زدن کم و محترمانه و مودبانه بدون ذره ای صمیمیت یا حرفای دوستانه

سلام خوبی موهیتا جان خوبی

داستان زندگیتو خونده بودم خیلی خیلی قشنگ بود امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشی

بیخیال بابا انتظار داری چایی بیاره برات . هیچ دختری چایی نمیاره مادرشوهرت میاره خوبه دیگه . جاری بزر ...

خخخخخ منظورم این بود کلا میخواد بگه اصلا اهمیت ندارین

بقیه میان اینطوری نیست

سلام خوبی موهیتا جان خوبی داستان زندگیتو خونده بودم خیلی خیلی قشنگ بود امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت ...

سلام عزیز دلم

مرسی مهربون

شمام همیشه خوب و خوشحال باشی دوستم  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
منظورم کلا تو کار پذیرایی نیست.مامانش که ادای پیری درمیاره.بنظرم وقتی آدم ماهی یکبار میره خونه مادرش ...

مادرشوهر منم شنگوله شنگوله ...

تا ببینه ما یه چیزی خریدیم 

شروع میکنه به ناله کردن 😂😂😂

چه از بدن درد 

چه بی پولی خودش و دختراش 

درحالیکه ما ظاهرسازی میکنی ولی اونا واقعا وضعشون عالیه

من و خواهرشوهرم رابطمون خوبه ولی تفاوت سنیش با من سه ساله گاهی احساس میکنم حسودی میکنه بهم، ( مثلا میگه خوشبجالت دانشگاه دولتی قبول شدی یه ترم مونده درست تموم شه هم ازدواج کردی  کاش منم مثل تو بشم) و ... ولی جاریش ۹ سال باهاش تفاوت سنی داره حسودی اونو نمیکنه 

خواهرشوهر توام چون تقریبا هم سن و سال توعه حسودی میکنه بهت 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
خب عزیزم شمام حتمآ یه رفتاری چیزی انجام دادی چرا با جاری بزرگه اونجوری نیست؟  رفتار ایشونو تا ...

جاری بزرگم با اینکه ۳۵ سالشه مثل ۵۰ ساله ها مادری میکنه براشون.هم میاد پای اجاق گاز.خونه رو بشور بساب.کلا در اختیار اوناس.ولی من اینطوری نیستم.رفتارمم باهاش بد نبوده هیچوقت

ولی هربار ک زخم زبون زده انگار محبتش از دلم رفته و خب طبیعتا شاید اونم فهمیده باشه