2821
2789

اسنوا هر کی خریده اطرافم راضی بودن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 4،5 ساله الکترواستیل دارم راضیم. 

یه بار اساس کشی کردیم خونه جدید یخچالمو ب برق زدم دیدم هی ری استارت میشه یخچال، فکرکردیم خراب شده 2روز تو همون حالت بود دقیقه ای یبار روشن خاموش میشد، بعد دقت کردیم دیدیم محافظ یخچال خراب شده، فکرشو بکن یخچال 2روز تو این شرایط دوام آورد 

اره اسنوا خوبه خودم دارم. اما فک کردم شاید قیمت مناسبتر هم باشه اخه دستشون خالیه😔

اره عزیزم قیمت پایین تر هم هست.ی سر بره مغازه لوازم خونگی مارکهای ایرانی جدیدتر هم اومده.نمیتونن قسطی بخرن؟بابات بازنشسته هستش؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اره عزیزم قیمت پایین تر هم هست.ی سر بره مغازه لوازم خونگی مارکهای ایرانی جدیدتر هم اومده.نمیتونن قسط ...

اره بازنشسته هست پدرم. الان رفته بود مغازه مارکهای مختلف نشون دادن گیج شدیم

اره بازنشسته هست پدرم. الان رفته بود مغازه مارکهای مختلف نشون دادن گیج شدیم

من ی بار روی ی بیلبرد دیدم تو خیابون نوشته بود با کارت بازنشستگی لوازم خونه با اقساط 36 ماهه بدون چک و ضامن فروش دارند.خودتم ی چک کن تو نت ببین کدوم فروشگاه هست.اسنوا هم فکر کنم اقساط 36 ماهه گذاشته

چه خوب کاش بتونیم پیدا کنیم.مرسی عزیزم

غروب میخوام برم بیرون اگه دیدم حتما عکس میگیرم برات میفرستم.تهرانی شما؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز