2777
2789

بچه من دیشب تایک زدم جریان گفتم 

الان خاله نامزدم زنگ زد منم شمارش که دیدم خواستم جواب ندم ولی گفتم زشته 

جواب دادم اول یکم احوال پرسی کرد بعد گفت چرا نیومدین واسه ناھار ما کلی منتظرتون بودیم نه خودت اومدی نه مامان مینوت اینا ( منظورش مامان نامزدمه چون من مامان مینو صداش میکنم) الانم کلی غذا موندہ رو دستم من و پریسا ( ھمون دخترش که جریانش گفتم واستون) از صبح پا شدیم واستون تدارک دیدیم این ھمه غذا و سالاد درست کردیم منم گفتم ببخشید خاله جان کاش از دیشب به من گفته بودین تامن بهتون اطلاع میدادم که نمیام بعد گفت مامان مینوتم زنگ زدہ میگه رھا حالش خوب نیست نمیتونیم بیایم حالا من زنگ زدم بگم شب بیاین دورہ ھم باشیم منم گفتم چشم بهتون خبر میدم بعد گفت نه خبر ندہ حتما بیا به مامان گوھرم ( مامان بزرگ نامزدم میگه چون میدونه خیلی دوسش دارم دارہ ازون استفادہ میکنه) گفتم اونام میان الانم دوبارہ زنگ میزنم به مینو میگم شب بیان 

منم دیگه چیزی نگفتم خدافظی کردم و قطع کردیم 

بچه ها حس میکنم از دستم ناراحت شدن از یه طرفم اصلا دوست ندارم برم نمیدونم چی کار کنمم از وقتی زنگ زدہ حالم گرفته شدہ زنگ زدم به مامان نامزدم 

بابای نامزدم گفت حمومه منم این وسط نمیدونم چی کار کنم مامانم و خواھرم میگم نرو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی نکته توشه بگم دعوام میکنین    

بگو مثبت یا منفی؟

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

عزیزم بهتر بود ی اشاره ای ب دلیل نرفتنت میکردی چون تاپیک ها زیادن خاطر کسی نمیمونه  من ب تاپیک قبلی است هم نگاه کردم اونجا هم گفتی قبلا گفتم   نمیشه همه تاپیک ها رو خوند

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

برو ولی نگاشون نکن سوال کردن در حد ی جمله جواب بده کلا سقف نگا کن

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
ی نکته توشه بگم دعوام میکنین    

حموم مامان مینو؟

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

ی بار دیگه بگو چرا دوست نداری بری؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....