من از هفته ۳۵تقریبا از زیر شکمم شروع شد و کهیر زد الان با تجویز پزشک دارو و پماد میزنم .الان شنیدم میگن بچه پرمو به همین خاطر اینجوری شدی کل بدنم پاهام، رونام ،شکمم به کلی .دستام همه میخاره
خدایا هزار بار شکرت که یه دختر الان تو وجودم داره رشد میکنه امیدوارم تا روزی که نفس تو سینه دارم دخترم باهام سالم و سرحال باشه .خدایا قسمت همه منتظرا کن این دلخوشی رو، چون این نعمت واسه بشریت بی اندازه لذت بخشه و باارزش .شکرت پروردگار .صلوات برای منتظرا و سالمی دخترم و قسمت شه بیاد بغلم
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا هزار بار شکرت که یه دختر الان تو وجودم داره رشد میکنه امیدوارم تا روزی که نفس تو سینه دارم دخترم باهام سالم و سرحال باشه .خدایا قسمت همه منتظرا کن این دلخوشی رو، چون این نعمت واسه بشریت بی اندازه لذت بخشه و باارزش .شکرت پروردگار .صلوات برای منتظرا و سالمی دخترم و قسمت شه بیاد بغلم
نه عزیزم سوزش معده من این مدلی بودم پسرم با کلی مو سر به دنیا اومد
سرش رو داشته باشه ولی بدن ناراحتم میکنه