2777
2789
عنوان

علائم بارداری بعداز سقط و هاله کمرنگ در بی بی چک بعد ی ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 28 پست

کسی نبوده تا حالا اینطوری باشه؟بی بی چک بعد ی ساعت هاله بندازه و باردارباشه؟

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه عزیزمممم... انشاالله بارداری بعدیت به خوووبی و سلامتی . 😍😍😍

مرسی گلم فداتشم.

بخدا ی جوری دلم گرفته ب امید این بی بی چکم ک بعد ی ساعت اونطوری میشه منتظرم برم ازمایش

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
چقد از سقطت میگذره مگه؟

سه روز دیگ دوماه میشه

سه روز دیگ دوماه میشه

خب عزیز دلم زود اقدام نکن . اگه الان بی بی هات منفی میشه خدارو شکر کن که به این زودی باردار نشدی . من تو هفته شش یه سقط خودبخودی داشتم دکترم تا سه ماه اجازه بارداری نداد. الان بعد یکسال باردار شدم . بذار سه چهار ماه بگذره بعد اقدام کن . 

چند سالته؟

خب عزیز دلم زود اقدام نکن . اگه الان بی بی هات منفی میشه خدارو شکر کن که به این زودی باردار نشدی . م ...

واقعا؟مینرسم ک دیگ نشه براهمون استرس دارم.۱۷ سال البته میدونما بچم خخخخ ولی خب ازاول عشق ب بچه داشتم

فکر میکنی من چقد ازت بزرگترم و تازه الان باردارم ؟😂😂😂

نمیدونم چند سالته؟بارداری عزیزم؟

من ۲۰ سال ازت بزرگترم . 😄😄😄. دوتا سقط داشتم و الان هفته ۷ 

نهههههه چ جالب می گفتم مثلا ۱۸ ۱۹ میشه😂

ایشالله این یکی و خدا خودش برات نگهشداره.ب سلامتی و دل خوش عزیزدلم

نهههههه چ جالب می گفتم مثلا ۱۸ ۱۹ میشه😂 ایشالله این یکی و خدا خودش برات نگهشداره.ب سلامتی و دل خوش ...

من امسال ۳۷ ساله شدم ولی بازم امیدوارم و دوس دارم دوتا بچه داشته باشم . از الان دارم واسه دومی نقشه میکشم . بعد زایمان این یکی برم تو فکر اون . واسم خیلی دعا کن ...😍😍😍

من امسال ۳۷ ساله شدم ولی بازم امیدوارم و دوس دارم دوتا بچه داشته باشم . از الان دارم واسه دومی نقشه ...

اخی عزیزممممم....ایشالله ب هرچی  میخوای برسی💓

هرچی آرزوی خوبه ماله تو ...

برامنم دعا کن میترسم خیلی