سلام عزیزای دلم توروخدا هرکی تجربه داره ب من بگه.من تو ۱۸ فروردین ی سقط ۱۴ هفته ای داشتم.حالا تو اردیبهشت عادت ماهیانه شدم ولی تو خرداد ک هستم هنوز نشدم.علائم حاملگی هم دارم حالا نمیدونم پیروده یا باردارم.بی بی چک میزارم هرروز یعد ی ساعت ی هاله میاد نظرتون چیه؟
چیکارکنم؟
جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
کسی نبوده تا حالا اینطوری باشه؟بی بی چک بعد ی ساعت هاله بندازه و باردارباشه؟
جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
عه عزیزمممم... انشاالله بارداری بعدیت به خوووبی و سلامتی . 😍😍😍
مرسی گلم فداتشم.
بخدا ی جوری دلم گرفته ب امید این بی بی چکم ک بعد ی ساعت اونطوری میشه منتظرم برم ازمایش
خب عزیز دلم زود اقدام نکن . اگه الان بی بی هات منفی میشه خدارو شکر کن که به این زودی باردار نشدی . من تو هفته شش یه سقط خودبخودی داشتم دکترم تا سه ماه اجازه بارداری نداد. الان بعد یکسال باردار شدم . بذار سه چهار ماه بگذره بعد اقدام کن .
خب عزیز دلم زود اقدام نکن . اگه الان بی بی هات منفی میشه خدارو شکر کن که به این زودی باردار نشدی . م ...
واقعا؟مینرسم ک دیگ نشه براهمون استرس دارم.۱۷ سال البته میدونما بچم خخخخ ولی خب ازاول عشق ب بچه داشتم
فکر میکنی من چقد ازت بزرگترم و تازه الان باردارم ؟😂😂😂
نمیدونم چند سالته؟بارداری عزیزم؟
من ۲۰ سال ازت بزرگترم . 😄😄😄. دوتا سقط داشتم و الان هفته ۷
نهههههه چ جالب می گفتم مثلا ۱۸ ۱۹ میشه😂
ایشالله این یکی و خدا خودش برات نگهشداره.ب سلامتی و دل خوش عزیزدلم
نهههههه چ جالب می گفتم مثلا ۱۸ ۱۹ میشه😂 ایشالله این یکی و خدا خودش برات نگهشداره.ب سلامتی و دل خوش ...
من امسال ۳۷ ساله شدم ولی بازم امیدوارم و دوس دارم دوتا بچه داشته باشم . از الان دارم واسه دومی نقشه میکشم . بعد زایمان این یکی برم تو فکر اون . واسم خیلی دعا کن ...😍😍😍
من امسال ۳۷ ساله شدم ولی بازم امیدوارم و دوس دارم دوتا بچه داشته باشم . از الان دارم واسه دومی نقشه ...
اخی عزیزممممم....ایشالله ب هرچی میخوای برسی💓
هرچی آرزوی خوبه ماله تو ...
برامنم دعا کن میترسم خیلی