2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت وازمایش منفی توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 46 پست
گفتم صبرکنم ی هفته دیگ تکرارش کنم اگ منفی بودبازم برم پیش دکترم خیلی دلم خوش کرده بودم😟😟😟

اخیی اشکال نداره ناامید نباش به خدا توکل کن اگه مثب شد و حامله بودی کهاگه هم نبود استرسو از خودت دور وگکن تا زود حامله بشی ان شا للله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم بی بی چکام مثبت میشدازمایشم منفی بعد چندوقت دوباره رفم مثبت شد ترشحم ک تا ی ماه داشتم همش میگفم پس بی بی چک الکیه دو روز بعد موعدم ازمایشم مثبت شد

بی بی چک کاذبش انقد پررنگ نیمشه ک

عزیزم منم بی بی چکام مثبت میشدازمایشم منفی بعد چندوقت دوباره رفم مثبت شد ترشحم ک تا ی ماه داشتم همش ...

خداازدهنت بشنوه ماه دوم اقدامم امافقط خدامیدونه چقدخوردتوذوقم

عجیبه همس مثبته 🤔 دکترت چیزی نگفت؟ سونو ننوشت

چند روز دیگه آزمایش بده مثبت میشه . مبارکه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

وا عزیزم‌من ک اصلا ازمایش خون نرفتم بیبیم مثبت شد رفتم دکتر سونو کرد گف خیلی جنین کوچیکه حتی تو سنو معلوم‌نمیشه رفتم دو هفته دگ‌اکمدم قلبش تشکیل شد

ایشالله ک حامله باشی عزیز دلم

خدایه ماها....دیدنیه😁🤗🌈