2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیلی بیخودم😔

559 بازدید | 26 پست

خیلی حسه بدیه دارم دیوونه میشم هر حرفی میزنم بقبه میخندن حرفامو مسخره میکنن میگن چرت نگو  یا باحال گفتی  مثلا حرفه جدی میزنم یهو یه کلمه رو میگیره تو دستش میخنده خب بهم بر میخوره این نکته مربوط به کس خاصی نیست همه اینجورن     دیروز خواهر کوچیکم بهم گفت اصلا نمیخوام شبیه تو شم   یا میگه خدایی چجوری زندگی میکنی  احساس میکنم خانوادم منم جدی نمیگیرن حرفامو جدی نمیگیرن  دیگه کاملا دارم رد میدم🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم یه مدتی میشه اعتماد به نفسمو کاملا از دست دادم اصلا تو جمع هیچیییی نمیگم

انصاف نیست بیشتر وقتی ناراحت شدم که گفت نمیخوام جات باشم خیلی ناراحت شدم

یعنی همه اینطورن؟ که مهربون باشی  حتی خانوادم؟مگه میشه

اره راستش من کلا ادمیم ک گرم میگیرم و میخندم ولی اگه مسخرتم کردن اصلاجواب ندا محل نده خیلی جدی کسی از دوستات دیدی داره از حدش میگذرونه تو پیام مثلن میکه احمقی و اینا جوابشو نده خیلی خشک و جدی بعضیا واقن لیافت ندارن خوب باشی

اره راستش من کلا ادمیم ک گرم میگیرم و میخندم ولی اگه مسخرتم کردن اصلاجواب ندا محل نده خیلی جدی کسی ا ...

چقد دنیا بده  من واقعا کاری نمیکنم کسی ناراحت بشه ولی اونا  اعتماد به نفسمو ازم گرفتن

چقد دنیا بده  من واقعا کاری نمیکنم کسی ناراحت بشه ولی اونا  اعتماد به نفسمو ازم گرفتن

اصن نباید اینطوری باشی تو ادم بده باشو و اعتماد ب نفسو از اونا بگیر وگرنه خودت ضرب میخوری:)

اصن نباید اینطوری باشی تو ادم بده باشو و اعتماد ب نفسو از اونا بگیر وگرنه خودت ضرب میخوری:)

مشکل از دله بی صاحابمه که میگه دله کسیو نشکون اگه این کارو بکنم دیگه شبا خوابم نمیبره