چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
نه کلا واتساپ،اگه عکسی بفرستی و پاکش کنی از گالری شخص دریافت کننده هم پاک میشه
دلبرناز دلم همسرم❤️دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا❤️ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟❤️مرسی😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه کلا واتساپ،اگه عکسی بفرستی و پاکش کنی از گالری شخص دریافت کننده هم پاک میشه
حتیاگه ذخیره شدهباشه؟
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
اکثرا واتساپ جی بی دارن هرچی که پاک کنی واسه طرفت پاک نمیشه حداقل یه نفر تو اون گروه واتساپ جیبی داشته باشه عکست واسش حذف نمیشه که مطمئنم بیشتر از یه نفر واتساپ جی بی دارن