2777
2789
عنوان

کسی از کاربر دلتنگی 1993 خبر داره؟

356 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم

کسی از کاربر @دلتنگی1993 خبر داره؟ آخرین تاپیکش مربوط به فروردینه و اینکه گفته قفسه سینه ش با نفس کشیدن درد میگیره،من همیشه تاپیکاشو بطور خاموش دنبال میکردم،الان نگرانشم

این روزها خیلی نگران خانواده ام هستم خدایااا خودت گره از مشکلاتشون باز کن.       اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم    

واقعا ادمای مجازی از حقیقی بهترن

تو واقعیت بمیری ام دیگه کسی سراغتو نمیگیره

افرین بهت درجواب تاپیکتم نه ایشونو نمیشناسم

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حالا خاموش؟ توکه عضویتت ماله خیلی وقت پیشه!

گاهی تو بعضی تاپیک ها نظر میذاشتم ولی اکثر تاپیک ها رو فقط میخوندم.

این روزها خیلی نگران خانواده ام هستم خدایااا خودت گره از مشکلاتشون باز کن.       اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم    
واقعا ادمای مجازی از حقیقی بهترن تو واقعیت بمیری ام دیگه کسی سراغتو نمیگیره افرین بهت درجواب تاپیک ...

ممنون از محبتت عزیزم،لطف داری 

گاهی تو بعضی تاپیک ها نظر میذاشتم ولی اکثر تاپیک ها رو فقط میخوندم.

برا اونه که تا حالا نترکیدی چون از کاربریت استفاده نکردی و نظر ندادی😁

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
واقعا ادمای مجازی از حقیقی بهترن تو واقعیت بمیری ام دیگه کسی سراغتو نمیگیره افرین بهت درجواب تاپیک ...

شکلات تو نمیر حالا . دوست دارم موفقیتهاتو بیایی اینجا بزاری گلم ما هم بخونیمو حسادت کنیم 😜😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
شکلات تو نمیر حالا . دوست دارم موفقیتهاتو بیایی اینجا بزاری گلم ما هم بخونیمو حسادت کنیم 😜😂

خدانکشتتت.یه بار میخواستم حرف جدی بزنم ها نزاشتی

اصن منو چه به جدی حرف زدن  باشه میام میزنم تاچشتون دراد

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
خواهش میکنم.حقیقته گلم

ممنون از مهربونیت عزیزم

برا اونه که تا حالا نترکیدی چون از کاربریت استفاده نکردی و نظر ندادی😁

دوستای گلم من بلد نیستم ایشون رو تگ کنم،ممنون میشم تگشون کنید که اگه هست بیاد و از حالش بهمون خبر بده

😍😍😍😍😍ممنونم که بیادم بودی دمت گرم

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.