2777
2789

دوستان پسرم سه سال و دو ماهشه از تیر ماه پارسال متوجه شدیم تاخیر رشد داره از لحاظ ذهنی، و مرتب کار درمانی و گفتار میبریمش..امروز هر دو ازش ناراضی بودن و میگن دستور پذیریش خیلی کم شده و توجه انتخابی نداره

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ی جورایی تمرکز نداره و زود حواسش پرت میشه

چه کاری میشه براش کرد 

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
شرمنده عزیرم از کجا فهمیدی تاخیر رشد داره بخاطر پسر 2 سالم میپرسم

حرف نمی زد با کسی بازی نمی کرد توجهی به اطراف نداشت 

ی مقدار با افزایش سن و رشد مغز بهتره می شه بقیه اش هم با کاردرمانی که می بری انشاءلله.اما در این راه ...

واقعا سخته..کل زندگیمون شده مراحل درمان..واقعا صبر ایوب میخواد واقعا زندگی شخصیمون مختل شده دوست عزیز..خیلی خسته کننده ست و اینکه گاهی کاملا ناامید میشم

ممنون پسر منم فعلا حرف نمیزنه

تنهاحرف زدن ملاک نیست ببرش یه کار درمان ارزیابیش کنه انشالله که مشکلی نداشته باشم دوست خوبم

واقعا سخته..کل زندگیمون شده مراحل درمان..واقعا صبر ایوب میخواد واقعا زندگی شخصیمون مختل شده دوست عزی ...

کاملا حق داری ولی عزیزم برای هر درمانی ی دوره طلایی وجود داره که اگر در اون سن درمان صورت نگیره در سنین بالاتر درمان سخت تر و کم فایده تر خواهد بود.شما الان  هر کاری می تونین برای توانبخشی انجام بدین که خدای نکرده در آینده پشیمون نشین که چرا کم کاری کردید و فرصتو از دست دادید

خدا بهتون توان و صبر بده تو این راه دشوار دوستم🙏

کاملا حق داری ولی عزیزم برای هر درمانی ی دوره طلایی وجود داره که اگر در اون سن درمان صورت نگیره در س ...

ممنون از شما دوست عزیز..هر چه در توان داریم دریغ نمی کنم ولی واقعا راه سختیه و دعا کنین برای همه ی این بچه ها و خانواده ها..واقعا شرایط بدی داریم 

سلام گلم الان تو تاپیک خانومی که بچه ش اوتیسم بود دیدی خانومه بهم چی گفت

واقعا چرا اینجورین بعصیا

انقد دلم گرفت از حرفش که نگو

بچه من مریض بود فقط چون از اون درمانگر نتیجه دیدم اومدم ثواب کنم که...