دوستان پسرم سه سال و دو ماهشه از تیر ماه پارسال متوجه شدیم تاخیر رشد داره از لحاظ ذهنی، و مرتب کار درمانی و گفتار میبریمش..امروز هر دو ازش ناراضی بودن و میگن دستور پذیریش خیلی کم شده و توجه انتخابی نداره
روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی مقدار با افزایش سن و رشد مغز بهتره می شه بقیه اش هم با کاردرمانی که می بری انشاءلله.اما در این راه ...
واقعا سخته..کل زندگیمون شده مراحل درمان..واقعا صبر ایوب میخواد واقعا زندگی شخصیمون مختل شده دوست عزیز..خیلی خسته کننده ست و اینکه گاهی کاملا ناامید میشم
روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.
واقعا سخته..کل زندگیمون شده مراحل درمان..واقعا صبر ایوب میخواد واقعا زندگی شخصیمون مختل شده دوست عزی ...
کاملا حق داری ولی عزیزم برای هر درمانی ی دوره طلایی وجود داره که اگر در اون سن درمان صورت نگیره در سنین بالاتر درمان سخت تر و کم فایده تر خواهد بود.شما الان هر کاری می تونین برای توانبخشی انجام بدین که خدای نکرده در آینده پشیمون نشین که چرا کم کاری کردید و فرصتو از دست دادید