2777
2789

خاهشاراهنمایی کنیدچیکارکنم دو هفته پیش ازشیرگرفتم دیشبوامشبم پستونک ندادم فکرمیکنم دیگع بسشه ۲۱ماهس وحشتناک گریه میکنه چیکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهویی دوتاشون ازش گرفتی حرصی شده ،تنقلات موردعلاقشو بهش بده حواسش پرت شه

اخه توخوابه و داره گریه میکنه تانخوره نمیخوابه الان دادم بعدادوباره چجوری،بگیرم ازش

دخترمونه ماهگي سه شب سينموميذاشتم توي دهنش راه ميبردم تابه سينم عادت كردديگه پستونك ندادم وگرنه شب تاصبح نميخابيدبخاطرپستونك،،حالاكه ازشيرگرفتي لااقل بايد٦،٧ماه بعدازپستونك بگيري،،پستونكوبايدبچه عقلش برسه  باتشويق وقصه تعريف كردن وجايزه خريدن بگيري

منم تاچهارسالگي پستونك خوردم مادرم ميگفت باينكه آروم بودي ولي بخاطرپستونك خودكشي ميكردي نميتونستم بگ ...

اخه زیادیشم خوب نیس نهایتاتا۱۸‌ ماهگی پسرم  ۲۱ماهس

پسر منم خیلی به پستونکش وابسته بود دو سال و نیمش بود و همچنان موقع صحبت کردن هم دهانش بود. یه روز با قیچی یه کوچولو از سر پستونک رو بریدم و وقتی نمیتونست خوب بخوره گفتم خودت گاز گرفتی بچه ای که دندون داره که پستونک نمیخوره. اما بازم بیخیالش نشد. فرداش هم یه کوچولوی دیگه از پستونک رو قیچی کردم. این کار ادامه داشت تا بعد یک هفته هیچی از پستونک نموند. و اون وقت بود که با رضایت خودش دسته ی پلاستیکی رو انداختیم سطل زباله.

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
اخه میگن واسه دندونای دائمیش دچارمشکل مبشه دندون خرگوشی،میشه چیکارکنم بخداموندم

بچه رو روانی میکنید بخاطر حرف مردم؟

الان پستونک بدید 

آروم آروم بگیرید 

مدام که توی دهنش نیست

موقع خواب بذارید بخوره بعد که خوابید در بیاره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...