2777
2789
عنوان

بعد یه سقط اقدام به بارداری کردم

125 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من ۱۸سالمه و یه سقط تو شش هفته داشتم که خود به‌ خود سقط شد و الان بعد سه ماه دوباره اقدام کردم به بارداری نظرتون باید برای این بارداری استراحت مطلق باشم یا میتونم کار های روزانه رو انجام بدم ؟ اینم بگم با خانواده شوهر زندگی میکنم و یه جوری روم نمیشه هیچ کاری انجام ندم و همش بخوابم میشه کمکم کنید و تجربیاتتون و در اختیارم بزارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هفته ده سقط کردم چهار ماه بعدش باردار شدم همه کارهام رو خودم انجام میدادم البته وسط کارهام استراحت هم میکردم

انشاالله باردار شدی و شرایط مناسب داشتی میتونی خودت کارهات رو انجام بدی فقط نباید فشار بیاری به خودت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من هفته ده سقط کردم چهار ماه بعدش باردار شدم همه کارهام رو خودم انجام میدادم البته وسط کارهام ...

من تو شش هفته یهو افتادم رو خونریزی و دکتر گفت اومده دهاته رحم و با خونریزی دفع میشه و شبش هم دفع کردم و دکتر گفت سه ماه بعد میتونم اقدام کنم شما دلیل سقطط چی بود؟