2777
2789
عنوان

پیچ خوردگی روده شنیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19998 بازدید | 23 پست
با یبوست من دخترم وقتی روده اش پیچ خورد، روده ا ش از معقدش بیرون زد😔یا خدا چ روز نحسی بود

آخی عزیزم. ایشالا همیشه سلامت باشه

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی رودشون جا افتاد اسهال نداشتن لطفا جواب بده

سلام عزیزم.ببخشید دیرجواب دادم.پدرشوهرم بعدازدوبارعملی که کرد تا الان که یه چندماهی گذشته کلا اسهاله.ولی خب حالش خوبه 

سلام عزیزم.ببخشید دیرجواب دادم.پدرشوهرم بعدازدوبارعملی که کرد تا الان که یه چندماهی گذشته کلا اسهاله ...

پس ی چیز طبیعیه اسهاله بعدش؟؟پسر من اسهالیش خوب شد خدا رو شکر انشالا ک دیگه هیچ ادمی این بلا سرش نیاد چ کوچیک چ بزرگ

پس ی چیز طبیعیه اسهاله بعدش؟؟پسر من اسهالیش خوب شد خدا رو شکر انشالا ک دیگه هیچ ادمی این بلا سرش نیا ...

به دکترش که گفتن میگفت طبیعیه.آمین عزیزم

انشالله کوچولوی شما هم همیشه سالم و سلامت باشن

پسرم عمل پیچ خوردگی روده انجام  داده الان دو روزه از عملش میگذره مدفوع نکرده میگن یبوست داره خی ...

سلام حال پسرت چطوره؟

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

سلام عزیزم.ببخشید دیرجواب دادم.پدرشوهرم بعدازدوبارعملی که کرد تا الان که یه چندماهی گذشته کلا اسهاله ...

سلام عزیزم حال پدر شوهرت خوبه بعد عمل روده اشون؟

گفتین دوبار عملش کردن اون عمل بخاطر چی بود ؟

پدر شوهر خواهرمم عملش کردن بنده خدا ورم داره روده هاش و معدشم خونریزی کرده باز بعد یک هفته عملو شکافتن دوباره شکمشم خونریزی داشته عمل کردن دیشب،دوباره 

خیلی نگرانشیم پنجاه سالشه خیلی جوونه😥😔

سلام عزیزم حال پدر شوهرت خوبه بعد عمل روده اشون؟گفتین دوبار عملش کردن اون عمل بخاطر چی بود ؟پدر شوهر ...

سلام عزیزدلم متاسفانه پدرشوهرمن چون پارکینسون هم داشتن بعددوسال فوت شدن،دیگه بعدعمل رودش یه مدت روبه بهبودی رفت ولی به خاطرپارکینسون وهم کهولت سن که۷۹سالش بودفوت شد،پدرشوهرمن پیچ خوردگی وانسدادروده داشت عمل هاش به خاطرانسدادبود