سلام بچه ها.پدرشوهرم یه هفته بود که شکمش مثل توپ باد کرده بود و هرروز سفت تر میشد ویبوست شدید داشت.باقرص و شربت و شیاف و برگ سنا و هیچ چی هم درست نمیشد.عکس انداختن چندتا بیمارستان بردن هیچ کس نفهمید.تااینکه امروز رفتن بیمارستان امام حسین گفتن پیچ خوردگی رودس و عمل کردن و گفتن شانس آورده روده سیاه نشده و یه لوله تو روده ش گذاشتن گفتن تایکشنبه تحت مراقبت های ویژه باشه بادش خالی شه و بکشنبه دوباره عمل شه.میخوام بدونم الان خطر به امید خدا رفع شده؟عمل بعدی چیکار میکنن؟نگرانیم شدید.چون بنده خدا سنش ۷۰وخورده ایه😔
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!