یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه من تحت نظر دکتر دهقان بودم اصلاااا دقت کاری نداشت و۵شنبه و حمعه ها زنجان نیس منم اورژانسی بچه م ب دنیا اومد و دکترشاکری جراحیم کرد. ولی پرستارم و تعریف دکتر مردی رو زیاد شنیدم خیلی سعی کردم برم تو سرویسش نشد ولی بعد زایمان پیشش رفتم دقت کاری و ظارفتش تو عمل زیاده
نه نمیشناسم لابد جدیده. تو بیمارستان امام حسین کارمیکنم پارسال که یه مادر حین زایمان طبیعی فوت کرد. بماند دکترش کی بود. ولی مردی جوونه و باحوصله. شاکری هم بدنیس. از مابقی هم خوشم نمیاد
میخای یه ویزیت با ۲تاشون داشته باش ببین کدوم یکی به حرفات خوب گوش کرد و وقت گذاشت. من که میگم حیف کاش از اول پیش مردی میرفتم. میخای بزن تو نت مهدیس شاهمرادی میاره
نه مادر۱۹ساله ای که فوت کرد. من شبش شیفت بودم. خیلی غم انگیز بود. انتخاب دکتر خیلی مهمه و بستگی به نظر خودتم داره یکی از دهقان فوق العاده راضیه یکی کاملا ناراضی. البته دهقان هم بازنشست شده و خیلی تجربه داره و به حرفات خوب گوش نمیده و چندنفری ویزیت میکنه