2777
2789
عنوان

کیا رفلاکس معده خیلی شدید دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6386 بازدید | 75 پست
من شدید داشتم بابونه ناشتا خوردم خوب شدم  گاهی میاد سراغم سریع بابونه میخورم

سلام . شما فقط با بابونه خوب شدین یا قرص هم استفاده میکردین ؟چه مدت رفلاکس داشتین؟تنگی نفس وگرفتگی صدا داشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما با آب سیب زمینی خوب شدید من ترش نمیکنم فقط گلوم میسوزه و حس میکنم چیزی تو گلومه

یه بار امتحان کن ضرر نداره

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم من زخم و عفونت و اسید دارم با سیب زمینی خوب میشم ؟ چه مدت بخورم 

عزیزم نمی دونم والا 

باید با پزشک مشورت کنی گل

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.