سلام خانما من يه بچه ي ده ماهه دارم ك امروز رفتيم بيرون جاريم بچه رو ازم گرفته بود و منم براي چند دقيقه كلا يادم نبود بچه دارم وقتي جاريمو ديدم بچه ب من بغلشه اصن يه حالي شدم گفتم عه اين ك بچه ي منه چرا من يادم نبود بچه دارم اين ميشه از علائم ام اس باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه بار دخترم سه سالش بود رفتم خرید کردم اومدم بیرون
بعد دیدم فروشنده دنبالم میدوئه
خانم خانم
بچه تونو یادتون رفت 😂😂😂
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
منو عروسی خالم مامانم یادش رفت هاج و واج با گریه تو تالار راه میرفتم گریه میکردن خودشون رفته بودن ...
چه مامان خجسته ای 😂😂
چندمی هستی؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮