2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه طرف پول نداشته باشه بیخوده به نظرم

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

خب بنظرم بدون عروسی نمیشه هر کسی آرزوشه لباس عروس تنش کنه

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃

متنفرممممم در حد مررررررگ هیچ جوره راضی نیستم عروسی بگیرم😐

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
مخالف 

اینو میگی الان. ولی اگه بدون جشن بریدسر زندگیت بعد عروسی دعوتت کنن پیش داماد و بقیه ی مردا حس تحقیر بهت دست میده . دیدم اطرافم با همه قطع رابطه کرده که هیچوقت هیچ جشنی نره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من مخالم چون اهل بزن و برقص نیستم و کلا عروسیهای الان رو قبول ندارم به نظرم میشه دوساعت لباس عروس کرایه کرد که هزینش کمترم میشه تا ۶ ساعت کرایه باشه...البته اینو نمیدونم چطور حساب میکنن ...ماشین رو گل بزنی دو ساعت بری تو شهر بچرخی و آتلیه بری و بعدم یه مهمونی دور همی به فامیلهای درجه یک بدی..عروسی و لباس سفید پوشیدن به نظر من خوشبختی نمیاره مهم طرفه که ادم خوبی باشه و سفید بخت بشی وگرنه ما تو فامیل داشتیم بهترین عروسی رو گرفتن و آخرشم جدا شدن

من‌که‌‌جشن‌عروسی‌گرفتم‌‌چون‌پدرشوهرم‌خرج‌عروسی‌رودادولی‌اگه‌شوهرم‌خرج‌عروسی‌رومیدادنمیگرفتم‌‌میرفتم‌سفرزیارتی‌بعدمیومدم‌زندگیمومیکردم‌‌چون‌خرج‌الگی‌‌برچشمو‌هم‌چشمی‌اینا