bikaran مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 عنوان آي يو آي iui -اقدامات قبل و بعد لازم براي جواب مثبت 9398 بازدید | 28 پست سلامدوستان عزيزم ممنون ميشم هر كس اقدامي براي قبل و بعد آي يو آي انجام داده و جواب مثبت گرفته اينجا بيان كنه كه همه بتونن استفاده كنن.من الان يازده سيكلم، ديروز رفتم دكتر فوليكولام ١٠ و ١١ بودن دوز داروم رو بيشتر كردن و شنبه مجدد بايد برم سونو و چكاپ. همسرمم ضعيفه و قرص سلنيم و ال كارنيتين مصرف مي كنه.سعيم مي كنم هر روز يك ساعت ورزش كنم. 1399/03/14 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 عزیزم من iui نیستم اما به نظرم بزار دوره درمان شوهرت خودت تکمیل بشه بعد به iui فک کنشوهر منم دارو مصرف کرد خداروشکر عالی شد،خودمم پلی کيستيکم دارو مصرف میکنم،چند وقته اقدامی??
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 Iui,که قطعی نیست نهایت20%جواب بده،منم اوایل به همین روش ها فک میکردم که دکتر جدیدی پیدا کردم اینا رو رد کرد.چندماه دارو مصرف کن خدا بزرگ
bikaran مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 عزیزم من iui نیستم اما به نظرم بزار دوره درمان شوهرت خودت تکمیل بشه بعد به iui فک کن شوهر منم دارو ... من دو سال اقدام كردم نشده طبيعي، نميدونم والا ميخوام سريعتر جواب بگيرم ريزش مو شديد گرفتم به خاطر پلي كيستيك بودن و سن همسرمم پايين نيست.
ترنم_رادمهر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 240 عزیزم من iui نیستم اما به نظرم بزار دوره درمان شوهرت خودت تکمیل بشه بعد به iui فک کن شوهر منم دارو ... شوهرتون چه داروهایی مصرف کرد؟
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 من دو سال اقدام كردم نشده طبيعي، نميدونم والا ميخوام سريعتر جواب بگيرم ريزش مو شديد گرفتم به خاطر پل ... منم عزیزم کچل شدم بخدا پلی کيستيک هستم،تا حالا سينال اف زدي??
bikaran مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 منم عزیزم کچل شدم بخدا پلی کيستيک هستم،تا حالا سينال اف زدي?? گونال اف زدم جواب گرفتم و حتي هايپرم شدم اينقدر كه تخمك داشتم ولي همسرم ضعيفه حالا تازه سه ماهه دارو ميخوره ولي هنوز ازمايش مجدد نداده.
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 شوهرتون چه داروهایی مصرف کرد؟ کلوميفن، پنتوکسي فيلين،سلنيوم،ال کارنيتين چندتا مولتی ویتامین،امگا.بخدا6میلیون بود تعدادش،الان 50ميليون پنج ماه دارو خورد
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 نوشتم عزيزم سلنيوم پلاس و ال كارنيتين ببین به نظرم کافی نیست اینا کمک شایان به اسپرم نميکنه داروی باروری بخوره سریع جواب میده،مگه اینکه تعداد اسپرمش صفر باشه خدای نکرده
bikaran مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 ببین به نظرم کافی نیست اینا کمک شایان به اسپرم نميکنه داروی باروری بخوره سریع جواب میده،مگه اینکه تع ... نه خدا رو شكر صفر نيست.حالا باز بايد ازمايش بده اگر بهتر نشد فكر كنم همين كه شما ميگيد رو بايد مصرف كنه.
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 گونال اف زدم جواب گرفتم و حتي هايپرم شدم اينقدر كه تخمك داشتم ولي همسرم ضعيفه حالا تازه سه ماهه دارو ... خب خداروشکر. به نظرم عجله نکن هزینه هم نکن،اول ازمایش بده بعد،شوهرمن هرماه دارو میخورد سریع آز میداد امیدوار میشدیم،پنتوکسى فيلين خیلی عالیه،به نظرم یه پزشک دیگه برين
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 نه خدا رو شكر صفر نيست. حالا باز بايد ازمايش بده اگر بهتر نشد فكر كنم همين كه شما ميگيد رو بايد مصر ... من تجربه ام میگم،و شاید هربار میرفتم دکتر باهاش دعوا میکردم اما هرماه 13میلیون اسپرم اضافه میکرد،خيليم رژیم تغذیه ندادم بهش ، کدوم شهری??
bikaran مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 خب خداروشکر. به نظرم عجله نکن هزینه هم نکن،اول ازمایش بده بعد،شوهرمن هرماه دارو میخورد سریع آز میداد ... ممنون حتما پيگيري مي كنم دعام كنيد
bikaran مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 من تجربه ام میگم،و شاید هربار میرفتم دکتر باهاش دعوا میکردم اما هرماه 13میلیون اسپرم اضافه میکرد،خيل ... چه خوب تهرانم
پرنس23 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 240 ممنون حتما پيگيري مي كنم دعام كنيد قطعا جواب ميگيرين خدا خیلی مهربون. به دکترتون تاکید کنید داروی باروری بهتون بده ازش بخواين