2777
2789
پیش خدا هیچ محالی وجود نداره نا امید نباش💓💓💓

والا چی بگم شایدم صلاح نیست ولی همینکه با ذکرا دلم آروم بگیره بسمه چون قبول کردم دیگه درست نمیشه😊برا همه دعا میکنم انشاالله بقیه به حاجتای دلشون برسن

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر 

دیگه اکسپت نکردین تو این تاپیکتون کامنت میذارم

منم تو ختم زیارت عاشودای تاپیک نیلی جان هستم 

عزیزم به نیت حاجت روایی شما مهربانو جان زیارت عاشورا رو خوندم و لعن و سلام رو هرکدومو ۱۰۰بار گفتم 🤲 و سه تا صلوات فرستادم و ۱۴تا امن یجیب خوندم و باسه تا صلوات راهی درگاه حق کردم الهی که مورد قبول خدا و امام حسین واقع بشه و شما به حاجت دلتون برسین ❤ ان شاءالله که خیلی زود به حاجت دلتون برسین آمین❤

میشه منو از ته دلتون دعام کنین🙏

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ كُنْ فَیَكُونُ (یس، 82عبارت «کن فیکون» به معنای «باش، پس می شود»خداوند هرگاه اراده بودن چیزی را کرده است آن چیز به وجود آمده است.
سلام وقتتون بخیر  دیگه اکسپت نکردین تو این تاپیکتون کامنت میذارم منم تو ختم زیارت عاشودای تاپ ...

سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحال شدم باعث افتخارم ان شاءالله هر چی میخواین همون بشه ب حق حضرت رقیه

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحال شدم باعث افتخارم ان شاءالله هر چی میخواین همون بشه ب حق حضرت رقیه

فدای شما یعنی میشه حضرت رقیه منو دست خالی برنگردونه واقعا ازشون میخوام که حاجت منو از خدای مهربون بگیرن توروخدا از ته دلتون دعام کنین 😔

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ كُنْ فَیَكُونُ (یس، 82عبارت «کن فیکون» به معنای «باش، پس می شود»خداوند هرگاه اراده بودن چیزی را کرده است آن چیز به وجود آمده است.
چشم حتما

ممنونم ازتون ♥️🙏

سلام

خوبی عزیزم

الان تو تاپیک نیلی جان دیدم که گفتین حاجت روا شدین تبریک میگم بهتون عزیزدلم

نیلی جان تاپیکشون رو قفل کردن نتونستم پیامتون رو تو اون تاپیک ریپلا کنم و درخواست دوستی رو هم که موقع ختم بهتون فرستادم قبول نکردین نتونستم تو خصوصی بهتون پیام بدم برای همین تو این تاپیکتون پیام گذاشتم

خدا بهتون نظر کرده میشه منم دعام کنین حاجت روا بشم            الان حاجت روا شدین هم حال دلتون خوبه هم اینکه خدا بهتون نظر کرده ازتون خواهش میکنم منم دعام کنین لطفا تا حاجت روا بشم ♥️

سلام خوبی عزیزم الان تو تاپیک نیلی جان دیدم که گفتین حاجت روا شدین تبریک میگم بهتون عزیزدلم نیلی ...

سلام عزیزم ممنون گلم شاید باورتونراست نشه همش تو ذهنم هستید ان شاءالله حاجت روا میشید

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍