نیس خواهر من بعنوان یه پسر و مرد میگم نداریم اخه یعنی چی خدایاااااااااا کلمو بکوبم تو دیوار یا زو ...
به اعصابتون مسلط باشین نکنه یه وقت بشین🙈
کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫 بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥 مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم همیشه گیر میده نمیدونستم بنده خدا پریود میشه هورموناش بهم میریزن از این به بعد نوار بهداشتی نصف من نصف اون فیفتی فیفتی
کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫 بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥 مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
بابا یه چیزایی هست شبیه قیفه از اونا که کل خونه یه جا میکشه از اونا بخره برا شوهرش😂
ک.ا.ن.د.و.م.بپوشه بهتره بالاش هم با یه کش محمکم ببنده که یه وقت سر نره بنده خدا تا تموم شدنش باید شلوار مشکی بپوشه